به گزارش خبرنگار ایرنا، پرویز توسلی زاده عصر چهارشنبه در همایش ستاد صبر دادگستری کرمانشاه که به همت معاونت توسعه حل اختلاف و با حضور بزرگان و ریش سفیدان و مسوولان استان به منظور هماندیشی در بسط و ترویج گفتمان صلح در دادگستری برگزار شد، افزود: همواره تاکید کردهایم و معتقدیم که در تمامی پروندهها میشود از ظرفیت سازش استفاده کرد و آنها را به مصالحه کشاند.
وی با بیان اینکه به تاسی از متون قرآنی و احادیث و روایات و نیز بیانات مقام معظم رهبری و رییس قوه قضاییه، مجموعه قضایی استان کرمانشاه امر مصالحه را به عنوان یک تکلیف می داند و به آن پایبند است.
رییس کل دادگستری استان کرمانشاه اظهار داشت: تمام تلاش ما از ابتدای تصدی در دادگستری استان این بود که این موضوع مهم را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کنیم و خوشبختانه امروز مصالحه و موضوع سازش به یک درخت تنومند تبدیل شده است و همگان با حضور در این امر خداپسندانه تلاش میکنند سهمی از انجام این تکلیف داشته باشند.
در ادامه این نشست معاون توسعه حل اختلاف دادگستری استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه ستاد صبر که تخفیف یافته سه عبارت زیبای صلح، بخشایش و رضایت است به منظور باز اجتماعی کردن مجرمان و متهمان و نیز تحقق عدالت اجتماعی تشکیل شده است.
منوچهر فتاحی افزود: معتقدیم صلح پدیدهای است همگانی و سازش یک فرهنگ و فرآیندی است که تحقق آن نیازمند هم اندیشی و مشارکت آرا و اندیشه بزرگان است و به همین منظور دست نیاز خود را به سمت بزرگان و ریش سفیدان دراز کرده و میکنیم تا به سر منزل مقصود برسیم.
وی اظهار داشت: در سال گذشته ۲۵ فقره پرونده قتل در استان کرمانشاه به سازش رسیده است و از مجموع حدود ۱۱۳ هزار پرونده ورودی به این معاونت حدود ۲۹ هزار فقره به سازش انجامیده است.
در ادامه این نشست بزرگان و ریش سفیدان و مسوولین استان نیز به بیان نقطه نظرات خود برای بهبود امور در حوزه مصالحه و سازش پرداختند.
نظر شما