«حامد لعلبخش» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به قدمت ۵۰ ساله این پل، افزود: این پُل ۲۴ متر طول داشته و ارتفاع آن نیز از سطح زمین حدود ۶ متر است و ساخت آن در سال ۱۳۴۶ آغاز و در سال ۱۳۵۱ به بهره برداری رسید.
وی کاربرد این پُل را اتصال محله جوانشیر به بازارهای سنتی کرمانشاه عنوان کرد و گفت: در یک سمت پل، محله جوانشیر قرار داشته و در سمت دیگر آن بازارهای علافخانه، طلافروشان، بازار کُردها و سایر بازارهای قدیمی کرمانشاه قرار دارد.
شهردار منطقه ۲ کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به قدیمی بودن این پل، با پیشنهاد شهردار کرمانشاه از سال گذشته طرحهایی برای بازسازی نمای ظاهری این پل پیشنهاد شد که هم بصورت سنتی بوده و هم اسلامی باشد، چرا که یک سمت پل به «مسجد آیت الله میبدی» در محله جوانشیر منتهی میشود.
لعلبخش در ادامه گفت: در همین راستا بر اساس طرح پیشنهاد شده قرار است که زیرپل در قسمت هایی که آهن به کار رفته "شمسه کاری" صورت گیرد(شیشه های رنگی که در مساجد کاربرد دارد).
وی افزود: همچنین پایه ها، پیشانی و نرده های پل نیز با توجه به نزدیکی آن به بازارهای سنتی با آجرهای سنتی بازسازی می شود.
شهردار منطقه ۲ کرمانشاه با اشاره به شروع عملیات اجرایی این پروژه از نهم فروردین ماه امسال، گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا حدود یک ماه دیگر این پروژه به اتمام می رسد و اطمینان داریم این پروژه به کار ماندگاری در کرمانشاه تبدیل می شود.
لعلبخش با اشاره به برنامههای تکمیلی برای محدوده پل جوانشیر، افزود: دیواره کناری پل در کنار مسجد نیز قابلیت انجام کارهای سنتی دارد که پیگیر آن هستیم.
وی افزود: همچنین فاصله محدوده کناری پل تا واحدهای تجاری در خیابان جوانشیر، ۵۰۰ مترمربع فضای خالی دارد که می توانیم آن را به واحدهای تجاری جهت درآمدزایی شهرداری تبدیل کنیم که این امر نیازمند مصوبه شورای شهر است.
کلانشهر کرمانشاه با بیش از یک میلیون نفر جمعیت، هشت منطقه شهرداری دارد.
نظر شما