سلمان حسینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون هفت مرکز مشاوره دولتی در شهرستان های زنجان، ابهر، ایجرود، خدابنده، خرمدره، طارم و ماهنشان فعالیت می کنند.
به گفته این مسوول، ۱۲ مرکز تخصصی مشاوره حضوری غیردولتی و ۱۱ مرکز مشاوره عمومی نیز در سطح استان دارای مجوز فعالیت هستند.
این مسوول ادامه داد: خدمات مشاوره روانشناختی عمومی و تخصصی در زمینه های مشاوره کودک و نوجوان، کودکان با نیازهای ویژه، خانواده، تحصیلی و تربیتی، سلامت جنسی، سالمندان، اختلالات و مسایل روانی در مراکز مشاوره ارائه می شود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان عمدهترین مشکل مراجعه کنندگان را مشکلات فردی و بین فردی، تربیت کودک و بلوغ و نوجوانی اعلام کرد و گفت: افزایش دسترسی مردم به خدمات مشاوره ای و روانشناختی و نیز ارتقای بهره وری از ظرفیت های تخصصی موجود در جامعه از اهداف تاسیس مراکز مشاوره است.
حسینی خاطر نشان کرد: خدمات روانشناختی و مشاوره ای، توانایی فرد را در حفظ رابطه با دیگران و تسهیل شکوفایی استعدادها افزایش می دهد و به بالابردن توانایی سازگاری فرد و بهبود فرایند تصمیم گیری، افزایش رضایتمندی در تمامی مراحل زندگی و اصلاح نگرش نسبت به جنبه های گوناگون زندگی کمک می کند.
وی درخصوص مرجع صدور مجوز این مراکز، گفت: سازمان بهزیستی کشور مطابق بند ۶ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال ۱۳۸۰ مجلس شورای اسلامی و قانون احکام دایمی برنامه های توسعه کشور، تنها مرجع صدور پروانه فعالیت برای ایجاد مراکز خدمات مشاوره اجتماعی و روانشناختی اجتماعی است.
نظر شما