به گزارش روز جمعه ایرنا، دکتر محمدحسین بهشتی در بازدید از آزمایشگاه ها و مراکز پژوهشی دانشگاه صنعتی سهند تبریز، با بیان اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هر چه در توان داشته باشد برای حمایت از دانشگاهها انجام می دهد، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی سهند در حوزه عملکردی خود در سالهای فعالیتش به خوبی درخشیده و جایگاه خوبی دارد.
ماموریت گرایی دانشگاهها را نسبت به زیست بوم منطقه انتظار داریم
مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ماموریت گرایی دانشگاهها جزو موضوعاتی است که به دنبال آن هستیم، گفت: بر این اساس متناسب با زیست بوم هرمنطقه، ماموریت جدی در این رابطه لحاظ میشود.
بهشتی با اشاره به طبقهبندی اساتید هیات علمی و دانشجویان، اظهار کرد: رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام از سوی ISC انجام میشود که به این موضوع وزن دادیم تا در سطح دانشگاهها جدی گرفته شود.
وی با تاکید بر اینکه سیاست آزمایشگاه مرکزی بسیار مهم بوده و این موضوع را دنبال میکنیم، اظهار کرد: از ۱۰۵ دانشگاه کشورمان ۸۵ دانشگاه دارای آزمایشگاه مرکزی هستند که ۱۳ مورد از این آزمایشگاهها به عنوان آزمایشگاه خوب شناخته شده است.
وی با اشاره به اهمیت وجود آزمایشگاههای مرکزی در دانشگاهها، خاطرنشان کرد: وجود آزمایشگاه مرکزی حتی به بسیاری از شرکتها در حوزه شعار سال هم میتواند کمک کند.
مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با تاکید بر اینکه وجود سامانه پردازش سریع (HPC) در دانشگاهها نیز برای ما مهم بوده و این موضوع را پیگیری میکنیم، ادامه داد: تاکنون از پنج مرکز حمایت شده مقرر بود که توانایی ارائه سرویس به کل کشور را داشته باشند.
در ۲ دوره دانشمند جوان کشور از این دانشگاه انتخاب شده و سه نفر از اساتید دانشگاه جزو یک درصد دانشمندان جهان هستند
رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز در این نشست با بیان اینکه در ۲ دوره دانشمند جوان کشور از این دانشگاه انتخاب شده و سه نفر از اساتید دانشگاه جزو یک درصد دانشمندان جهان هستند، گفت: در حوزه نانو و سایر حوزهها نیز افتخارات بسیاری توسط دانشگاه کسب شده است.
اسماعیل فاتحی فر با بیان اینکه دانشگاه صنعتی سهند با تلاش همکاران توانسته است از لحاظ آموزشی، پژوهشی و فناوری تکالیف خود را به خوبی انجام دهد، افزود: بروزرسانی تجهیزات دانشگاه جزو مسائل اصلی دانشگاه بوده و در این رابطه نیازمند حمایت وزارتخانه هستیم.
وی با اشاره به اینکه طرح تحول آموزشی دانشگاه صنعتی سهند به عنوان نخستین دانشگاه کشور تصویب شده و همچنین طرح جامع آموزشی دانشگاه نیز لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: در موضوع انتخاب سرآمدان آموزشی پژوهشی نیز موارد لازم را اجرایی کرده و اقدامات لازم برای ۹۲ مورد پایه تشویقی در دانشگاه انجام شده است.
فاتحیفر با بیان اینکه در سال گذشته ارتباط دانشگاه با صنعت را جدی گرفته و ورود کردیم، افزود: دانشگاه صنعتی سهند جزو ۶ دانشگاه حاضر در حوزه مخازن بوده و در ۲ میدان نفتی سروش و مسجد سلیمان حضور دارد که این موضوع نشان از ارتباطگیری دانشگاه با صنعت است.دانشگاه صنعتی سهند جزو ۶ دانشگاه حوزه مخازن بوده در ۲ میدان نفتی سروش و مسجد سلیمان حضور دارد که نشان از ارتباط دانشگاه با صنعت است.
وی با اشاره به اینکه تلاش میکنیم درآمدزایی پایدار برای دانشگاه ایجاد کنیم و آرزوی ما این است که دانشگاهها به حدی از استقلال برسند که بی نیاز از بودجههای دولتی باشند، تاکید کرد: دانشگاه صنعتی سهند در سال گذشته به عنوان دانشگاه معین بهرهوری در استان انتخاب شد که لازمه موفقیت در این رابطه، داشتن تجهیزات به روز است.
نظر شما