۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۱:۰۳
کد خبرنگار: 2660
کد خبر: 85095391
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توسعه خدمات در حوزه درمان از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم است

اهواز - ایرنا - مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: توسعه خدمات در حوزه درمانی از رویکردهای اصلی دولت مردمی سیزدهم است و در تامین‌اجتماعی نیز همین مسیر را در پیش گرفته‌ایم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر میرهاشم موسوی روز جمعه در جریان دور دوم سفر هیات دولت به خوزستان در بازدید از بیمارستان تامین اجتماعی امیرالمومنین (ع) اهواز در سخنانی افزود: با اقدامی که در سال گذشته دولت در زمینه توسعه پوشش بیمه درمان انجام داده است، تقریباً ۱۰۰ درصد جامعه زیر پوشش خدمات بیمه سلامت قرار گرفته‌اند و سازمان تأمین‌ اجتماعی نیز به عنوان دومین تولیدکننده خدمات درمانی و نخستین خریدار این خدمات، روزانه به حدود یک میلیون نفر خدمات سرپایی درمان و به ۱۳ هزار نفر خدمات درمان بستری ارایه می‌کند.

وی گفت: سازمان تامین‌ اجتماعی در سراسر کشور دارای بیش از ۴۰۰ بیمارستان و مرکز درمانی ملکی است که درحال ارایه خدمات رایگان به جامعه زیرپوشش هستند و با بیش از ۵۰ هزار پزشک و مرکز درمانی نیز در کشور طرف قرارداد است.

موسوی در ادامه افزود: با وجود همه تلاش‌های صورت گرفته و خدمات گسترده‌ای که ارائه می‌شود، هدف و آرمان ما برای حوزه سلامت اجرای فرمایش مقام معظم رهبری است که باید به نقطه‌ای برسیم که بیماران به‌ جز رنج بیماری با مشکل دیگری مواجه نباشند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: اتفاقات خوبی در حوزه درمان رقم خورده است؛ اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم و باید تلاش بیشتری کنیم.

وی ادامه داد: در اسفند ماه سال گذشته ۷۸ پروژه مختلف که عمدتاً درمانی بودند در سازمان تامین اجتماعی به بهره‌برداری رسید یا عملیات اجرایی آن ها آغاز شد.

موسوی افزود: ما معتقدیم که در هر جایی که زیرساختی وجود دارد، باید مسیر توسعه را ادامه دهیم و توقفی در توسعه درمان مستقیم نخواهیم داشت. برخی افراد توصیه می‌کنند که ما صرفاً به‌دنبال خرید راهبردی خدمات سلامت باشیم ولی با بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم و تکلیفی که بر اساس قانون برای سازمان تامین‌ اجتماعی وجود دارد، باید درمان مستقیم را نیز توسعه دهیم.

وی اظهار داشت: پارسال حدود ۹۵ هزار میلیارد ریال برای توسعه خدمات درمانی ملکی هزینه و در سال جاری نیز بیش از ۱۱۵ هزار میلیارد ریال برای این حوزه پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل سازمان تامین‌ اجتماعی با بیان اینکه در استان خوزستان، سازمان تامین‌ اجتماعی هشت بیمارستان ملکی دارد افزود: امید است بیمارستان آبادان در نیمه اول امسال (۱۴۰۲) به بهره‌برداری برسد. این بیمارستان دارای ظرفیت ۱۶۰ تخت است و ظرفیت درمانی خوبی را برای استان ایجاد خواهد کرد. به طور متوسط اگر هر تخت بیمارستانی به قیمت روز، ۵۰ میلیارد ریال هزینه داشته باشد، حدود هشت هزار میلیارد ریال هزینه این بیمارستان است که البته هزینه بیشتری نیز صورت گرفته و حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

وی ادامه گفت: ۹ پروژه درمانی در خوزستان در حال ساخت داریم و برآورد ما این است که حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال در حوزه درمان استان خوزستان برای توسعه خدمات درمانی هزینه ‌کنیم.

موسوی اظهار داشت: در کنار آن ظرفیت‌هایی در زمینه تجهیزات درمانی به‌ویژه تجهیزات با فناوری پیشرفته (هایتک) مورد نیاز است و دستگاه‌های تشخیصی و درمانی مختلفی برای استان پیش‌بینی شده است و امیدواریم بتوانیم تکلیف خود را برای بیمه‌شدگان خوزستانی در زمینه توسعه درمان مستقیم انجام دهیم.

وی افزود: اعتقاد داریم که باید در کنار این خدمات، به معیشت بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی نیز توجه بیشتری داشته باشیم. در سال گذشته و سال جاری بر اساس مواد ۹۶ و ۱۱۱ قانون تامین‌ اجتماعی تلاش کردیم که آنچه در مصوبه شورای عالی کار بوده است را برای بازنشستگان نیز داشته باشیم.

به گفته موسوی ماهانه حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال پرداخت بیمه بیکاری داریم که برای حمایت از کسب و کار است و در کنار آن غرامت ایام بیماری و موارد دیگر نیز درحال پرداخت است.

وی با تبریک هفته کار و کارگر ادامه داد: برای رشد تولید واقعا با استقامت و پایداری تمام ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد و آثار این ایستادگی را در حوزه کسب و کار می‌بینیم. یکی از تکالیف مهم دیگری که بر دوش ما قرار دارد، این است که صندوق را برای نسل‌های آینده حفظ کنیم و برنامه راهبردی برای ایجاد تراز مالی داشته باشیم، با نگاه بلندمدت صندوق‌های بیمه‌ای باید بتوانند با مدیریت منابع و سرمایه‌گذاری بهینه و ایجاد ارزش افزوده در دارایی‌ها و استفاده درست از فرصت‌هایی که فراروی خود دارند، آینده را برای بیمه‌شدگان تضمین کنند.
مدیرعامل سازمان تامین‌ اجتماعی گفت: در مهار تورم، یکی از مولفه‌های مهم، ایجاد پایداری منابع در صندوق‌های بازنشستگی است. براساس بدهی‌هایی که در سال‌های ۹۴ تا سال ۱۴۰۱، ایجاد شده بود در سال جاری بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد تومان، تسویه بدهی بانکی داشتیم که در تاریخ نظام بانکی کشور بی‌نظیر بوده است، اضافه برداشتی که از نظام بانکی انجام شده بود، به معنی افزایش پایه پولی بود و ادامه این شرایط، بزرگ‌ترین ظلم در حق بیمه‌شدگان و بازنشستگان این صندوق بین‌نسلی بود.

وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: با عنایت خداوند متعال و همکاری مجلس شورای اسلامی، تاییدیه بدهی بیمه‌ای دولت به سازمان تامین‌ اجتماعی در این دولت انقلابی به میزان بالغ بر ۱۸۰ هزار میلیارد تومان رقم خورد که اتفاق بزرگی در راستای کنترل تورم بود و این مسیر را باید ادامه دهیم.

به گزارش ایرنا آیت‌الله رییسی روز گذشته(پنجشنبه) همراه با پنج معاون خود و ۱۱ وزیر سفر ۲ روزه خود به استان خوزستان را از فرودگاه دزفول آغاز کردند و علاوه بر دیدارهای مردمی مشکلات استان خوزستان را بررسی و طرح‌های مختلفی به بهره برداری رساندند.

افتتاح ۷۰ کیلومتر از طرح مهم دوخطه کردن اهواز اندیمشک، طرح نیروگاه سیکل ترکیبی اندیمشک، پالایشگاه گاز هویزه و طرح‌های آبرسانی به چند روستا، بازدید مانیتورینگ از طرح آب غدیر، دیدار با مردم اندیمشک، اهواز و شادگان، احیای ۱۶۰ واحد صنعتی راکد و دیدار با کارآفرینان، فعالان اقتصادی، مدیران استانی و فعالان فرهنگی از جمله برنامه‌های دومین سفر رییس جمهور به خوزستان هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha