به گزارش ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز یکشنبه در نشست ائمه جمعه خراسان شمالی اظهار کرد: گرچه روند استقبال سرمایهگذاران و تصویب طرحهای سرمایهگذاری خارجی در سال گذشته رشد خوبی داشته است اما این روند در سالجاری نیز با هدف اشتغالزایی و افزایش درآمد سرانه مردم سرعت بیشتری خواهد گرفت.
وی افزود: ۱۰.۲ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی اخراسان شمالی در مدت عملکرد دولت سیزدهم مصوب و ۱.۱ میلیون دلار آن جذب شد.
حسین نژاد با اشاره به رشد سه برابری صادرات استان، گفت: ارتباط بین ایران و همسایه ها با آغاز به کار دولت سیزدهم عمیق تر شده است به گونه ای در سالجاری برقراری ارتباط مستمر با کشورهای همسایه به ویژه کشور روسیه برای افزایش صادرات و درآمدهای ارزی استان دنبال خواهد شد.
وی تقویت شهرک های صنعتی، یافتن بازار های بینالمللی برای محصولات و کالاهای تولیدی خراسان شمالی را از دیگر هدف گذاری های اقتصادی برای سالجاری دانست.
پیگیری مصوبات باقی مانده سفر مقام معظم رهبری
حسین نژاد با اشاره به پیگیری مصوبات باقی مانده سفر رهبری به خراسان شمالی گفت: برخی مصوبات داخلی سفر اجرایی شده و باقی مصوبات این سفر پر خیر و برکت نیز پیگیری خواهد شد.
وی افزود: بستر و هماهنگی های لازم برای انجام پروژه های باقی مانده در سریع ترین زمان ممکن فراهم خواهد شد.
استاندار خراسان شمالی یادآور شد: این سفر ارزشمند موجب شتاب بخشی توسعه استان در حوزه های مختلف کشاورزی، صنعت و معدن، عمران شهری و روستایی، آموزشی و ورزشی شد.
تامین آب پایدار برای خراسان شمالی
حسین نژاد با تاکید بر تامین آب شرب پایدار برای خراسان شمالی یادآور شد: تنها چاره برون رفت از مشکل بی آبی شمالشرق کشور تامین منابع جایگزین و پایدار برای آب آشامیدنی و کشاورزی است و این مهم نیز با بهره برداری از منابع زیر زمینی محقق می شود که یکی از این منابع، آب های آهکی در منطقه سرانی خراسان شمالی است.
وی افزود: با انتقال آب های شمال خراسان شمالی به داخل استان شاهد آب باکیفیت و تحول در بخش کشاورزی و شرب خواهیم بود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی تصریح کرد: پروژه آبرسانی شمالشرق کشور در سفر رییس جمهور به خراسان شمالی کلید خورد و این پروژه به عنوان بزرگترین طرح آبرسانی شمالشرق کشور، نویدبخش تحولات قابل توجهی برای خروج خراسان شمالی از بن بست بیآبی است.
خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی در بین ۳۱ استان کشور رتبه دهم را داراست.
سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.
سهم این استان در حوزه کشاورزی بیش از میانگین کشور است اما در حوزه صنعت و خدمات پایین تر است.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی به مرکزیت بجنورد، شامل ۹ شهرستان بجنورد، شیروان، اسفراین، بام و صفی آباد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، فاروج، جاجرم و گرمه است.
نظر شما