معلمان عشایر کهگیلویه و بویراحمد مشق از خودگذشتگی به دانش آموزانش می دهند

یاسوج- ایرنا- رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: معلمان عشایری در این استان در سرما و گرمای شدید رهسپار روستاهای سخت گذر می شود و دشواری های زیادی به جان می خرند که تنها می توان درس از خودگذشتگی از آنها یاد گرفت.

به گزارش ایرنا، علی رحیمی انور روز پنجشنبه در آئین تجلیل از معلمان عشایری کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: انگیزه و دلیل معلمان عشایری در مناطق عشایر صعب العبور و دور افتاده استان فراگیری علم و دانش برای دختران و پسران محروم در سایه عدالت آموزشی است.

وی افزود: برای برگزاری کلاس درس دانش‌آموزان کوچ‌رو همزمان با فصل کوچ عشایر معلمان نیز همراه آن‌ها کوچ کرده و کلاس درس را در همان چادرهای عشایری برگزار می‌کنند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: معلمی کار بسیار دشوار است و کار کسانی است که می خواهند جان و روح خود را برای تربیت دیگران وقف می کنند و به فرموده معمار کبیر انقلاب اسلامی، معلمی شغل انبیاست.

رحیمی انور ابراز کرد: در این آئین از معلمان استانی و شهرستانی عشایر استان که به طور جهادی پای کار آموزش و تدریس بودند تجلیل شد.

تعداد دانش آموزان عشایری کهگیلویه و بویراحمد در مقاطع مختلف سه هزار و ۷۵۶ نفر است که در ۲۳۴ مدرسه با ۳۶۵ کلاس درس تحصیل می‌کنند.

هم اکنون بیش از ۴۶۰ معلم کار تعلیم و تربیت در مدارس عشایری کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارند. دانش آموزان عشایری به‌ صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی قرار می‌گیرند.

مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

بیش از ۱۲درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۱هزار و ۱۲۰ خانوار از مجموع جمعیت ۷۱۳هزار نفری در مناطق عشایری سکونت دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha