به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، مصطفی وحیدزاده در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه به دنبال تامین منافع شرکت و راهاندازی خطوط تولید کامیونت و تراکتور شالیزار هستیم، اظهار کرد: تولید ۵۰۰ دستگاه کامیونت ۱۱ تن در سال اول راهاندازی خط تولید برنامه ریزی شده است.
وحیدزاده با بیان اینکه سال قبل ۳۱ هزار و ۵۰۰ دستگاه تراکتور تولید کردیم، گفت: صادرات به کشور روسیه آغاز شده است و صادرات به کشورهای اتحادیه اوراسیا در دست اقدام است.
وی در خصوص دلیل انتخاب منطقه آراد ارس برای تولید کامیونت، گفت: مزیتهای ارس برای سرمایهگذاری خوب است و ما درحال ارزیابی برای سرمایه گذاری و آغاز تولید در سال ۱۴۰۳ هستیم.
وحیدزاده خاطرنشان کرد: با اتکا به توان نیروی انسانی داخلی تنها پنج درصد از قطعات تولیدات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران وارداتی است و این مزیتی برای موفقیت در شرایط تحریم است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد نیز پیشنهاد راه اندازی خط تولید کامیونت در جلفا با استفاده از زیرساختهای شرکت آمیکو تا راهاندازی خط تولید اصلی گروه تراکتورسازی مطرح کرد و گفت: تامین ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی برای ۲۵ هزار هکتار اراضی در حال کشت خداافرین ضروری است.
مجید کیانی گفت: تقاضا برای سرمایهگذاری در ارس بسیار است و هدف ما جذب سرمایهگذاران تکمیلکننده خوشههای صنعتی و تولید صادرات محور است.
به گزارش ایرنا، تراکتورسازی ایران هم اکنون با ۱۲ شرکت اقماری که هشت شرکت در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای کشور ایران، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور می باشد.
این شرکت در زمان کنونی ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند و در سال گذشته نیز بیش از ۴۱ میلیون دلار ارزآوری از محل صادرات انواع ترکتور، موتور و قطعات ریخته برای کشور داشته است.
در کنار تولید ۴۰ هزار دستگاه تراکتور، تولید مینی لودر هم از برنامه های تولید گروه تراکتورسازی ایران در سال جاری است.
نظر شما