۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۱۵
کد خبرنگار: 915
کد خبر: 85103085
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مجتمع عالی سلامت گنبدکاووس به همراهی نیکوکاران نیاز دارد

گنبدکاووس - ایرنا - سرپرست مجتمع عالی سلامت گنبدکاووس گفت: این مرکز آموزشی تازه تاسیس برای ادامه فعالیت و تامین زیرساخت‌های مورد نیاز خود از جمله فضا و ساختمان مناسب و نیز تجهیزات کمک آموزشی به همراهی و مساعدت بیشتر نیکوکاران این شهرستان و استان گلستان احتیاج دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید علائی قوجق روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: مجتمع عالی سلامت گنبدکاووس که مجوز آن درسال تحصیلی ۹۵ - ۹۴ توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد و پس از ۲ دوره پذیرش دانشجو ۲۰ و ۲۲ نفره، چند سالی فعالیت آموزشی نداشت.

وی افزود: با پیگیری‌های مسوولان گنبدکاووس از جمله نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و حمایت رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان و استاندار و درنهایت موافقت وزارت بهداشت، مجتمع آموزش عالی سلامت گنبدکاووس از بهمن سال قبل و در ۲ رشته "بهداشت عمومی گرایش مبارزه با بیماری‌ها" و "فوریت‌های پزشکی" به ترتیب هر کدام با پذیرش ۱۰ و ۲۰ دانشجو در مقطع کاردانی از طریق آزمون سراسری دوباره فعالیت خود را آغاز کرد.

علائی اضافه کرد: این مجتمع عالی فعلا در ساختمان قدیم اداره نهضت سوادآموزی گنبدکاووس و با حضور و تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان مشغول فعالیت است و تاکنون برای راه‌اندازی و تجهیز آن ۱۵ میلیارد ریال از منابع دولتی هزینه شد.

مجتمع عالی سلامت گنبدکاووس به همراهی نیکوکاران نیاز دارد
حمید علائی قوجق سرپرست مجتمع عالی سلامت گنبدکاووس

سرپرست مجتمع عالی سلامت گنبدکاووس با تاکید برضرورت افزایش رشته‌های این مرکز آموزشی از جمله رشته پرستاری گفت: موافقت و حمایت کلی برای راه‌اندازی این رشته از بهمن ماه امسال از سوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان انجام شده و فقط نیاز به فضای مناسب کلاس‌های این رشته و تجهیزات آموزشی مورد نیاز داریم.

وی بابیان اینکه برای تحقق این موضوع مسوولان و نیکوکاران شهرستان گنبدکاووس باید در بحث تامین فضای آموزشی و تجهیزات مورد نیاز مساعدت نمایند، افزود: فضای کلاسی آن تا حدودی تامین شده و فقط باید در قسمت تجهیزات و لوزام کمک آموزشی اولیه رشته پرستاری که حدود ۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، مساعدت شود.

علائی اضافه کرد: راه‌اندازی رشته پرستاری در گنبدکاووس برای مردم و علاقمندان به تحصیل در این رشته بسیار حایز اهمیت است بنابراین از مدیران و بلاخص نیکوکاران این شهرستان که کمک‌های خداپسندانه‌ای زیادی در زمان همه گیری ویروس کرونا به مراکز درمانی داشتند، در این حوزه نیز ورود نمایند.

گنبدکاووس با ۴۱۱ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

پذیرش دانشجوی پزشکی در بیمارستان‌ گنبدکاووس آغاز شد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha