محسن عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:از این تعداد یکهزار و ۹۹۷ نفر با مراجعه به سامانه شهروندی بیمه سلامت درخواست خود را ثبت کرده اند.
وی تاکید کرد: این بیماران با بارگذاری مدارک و اسناد مورد نیاز در سامانه "شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران" و تایید بیماری و نوع خدمات درمانی که دریافت می کنند از خدمات این صندوق بهره مند شده اند.
به گفته سرپرست اداره کل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد در این مدت (هفت ماه گذشته تاکنون، حدود ۲۷ میلیارد ریال هزینه درمان این بیماران از سوی صندوق مورد نظر پرداخت و از این طریق هزینه های سنگین درمان از دوش آنان و خانواده هایشان برداشته شد.
در سوم آبان ماه ۱۴۰۱ صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج با پوشش ۱۰۴ بیماری خاص و صعب العلاج در کشور رونمایی شد.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به اینکه بهره مندی از مزایای این صندوق منوط به ثبت نام بیماران خاص وصعب العلاج در سامانه بیمه سلامت کشور است، گفت: روزانه تعدادی از بیماران استان با ورود به این سامانه عملیات ثبت نام خود را انجام و نشان دار می شوند.
وی تاکید کرد: بیماران بیماران خاص و صعب العلاج باید در صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج عضو شوند تا در بخش دارو نزدیک به صد درصد هزینه های بسته خدمتی این بیماران و در بخش مراکز بخش خصوصی ۸۰ درصد هزینه ها پرداخت شود.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان بسته خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج در صندوق بیماران خاص را شامل پرداخت هزینه ویزیت، دارو، خدمات پزشکان، خدمات پاراکلینیک و توانبخشی اعلام کرد.
به گفته وی بیماران خاص و صعب العلاج برای بهره مندی از مزایا و خدمات این صندوق می توانند در سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران ثبت نام و یا به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مراجعه کنند.
نظر شما