بدون هیچ محدویتی از مرکز مشاوره دانشگاه علامه حمایت می‌کنیم

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه بدون هیچ محدودیتی برای حفظ و ارتقاء سلامت روان دانشجویان از مرکز مشاوره دانشگاه حمایت می‌کنیم، گفت: مشاوران و روان شناسان بهتر از هر گروه دیگری می‌توانند در آموزش و تربیت جوانان در دانشگاه و خوابگاه ها تاثیرگذار باشند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه علامه طباطبایی، عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، محسن حبیبی مدیر روابط عمومی، مهدی واحدی معاون دانشجویی و مهدی وجدانی همت مدیر مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه به مناسبت روز «روان شناس»، با حضور در جمع مشاوران و روان شناسان دانشگاه ضمن تبریک این روز، از تلاش ها و خدمات آنها برای تامین سلامت روانی خانواده دانشگاه علامه طباطبایی به ویژه دانشجویان، با اهدای لوح و هدیه قدردانی کردند.

معتمدی در این دیدار با بیان اینکه مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی کارهای مهم و اثرگذاری انجام داده، افزود: تجربه ها و پیشنهادهای مشاوران و روان شناسان برای ما بسیار ارزشمند است و همه پیشنهادها برای پیشبرد برنامه راهبردی دانشگاه مد نظر گرفته می شود. همچنین باید از ظرفیت دانشجویی برای حل مسائل و مشکلات استفاده کرد.

وی گفت: فضای کنونی دانشجویی تحت تاثیر فضای رسانه هایی است که مدام بذر ناامیدی را در ذهن جوانان می کارند و بسیاری از ارزش ها را ضد ارزش نشان می دهند. همچنین تغییر الگو جوانان به سمت دوری گزیدن از ادب نگران کننده و آسیب زننده است. به طور حتم مشاوران و روان شناسان بهتر از هر گروه دیگری می توانند در آموزش و تربیت جوانان در دانشگاه و خوابگاه ها تاثیرگذار باشند.

بدون هیچ محدویتی از مرکز مشاوره دانشگاه علامه حمایت می‌کنیم

معتمدی ادامه داد: استادان فقط می توانند بر اساس تخصص علمی خود به دانشجویان کمک کنند ولی مشاوران و روان شناسان با شناخت احساسات و نیازهای دانشجویان می توانند هم به استادان و هم به دانشجویان در زمینه های مختلف زندگی کمک کنند. به همین دلیل ما تلاش کنیم برای ارائه هر چه بهتر خدمات تخصصی در زمینه مشاوره و روان شناسی و حفظ و ارتقا سلامت روان دانشجویان، بدون هیچ محدودیتی، مرکز مشاوره دانشگاه را حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه برآیند فعالیت های بخش های مختلف دانشگاه به رشد و تعالی دانشگاه و دانشجویان یاری می رساند، افزود: مرکز مشاوره فقط به ظرفیت های خود متکی نباشد بلکه از ظرفیت بخش های دیگر دانشگاه استفاده کند تا نتیجه فعالیت های انجام شده مثبت شود و مسئولیتی که نسبت به نسل جوان امروز داریم را به خوبی ادا کنیم. همچنین با استفاده از ظرفیت دانشجویان می توان مسائل و مشکلات را بهتر شناسایی و اولویت بندی کرد و بر اساس اولویت بندی انجام شده کار کرد.

در بخش دیگری از این دیدار، مهدی واحدی معاون دانشجویی دانشگاه گفت: جهت گیری و برنامه ریزی مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه با توجه به ظرفیت های موجود، حرکت به سمت مرجعیت در کشور است. این حرکت از یک سال و نیم پیش آغاز شده است و طرح های بسیاری مانند طرح پاد که توسط دانشگاه ارائه شده است در دانشگاه های دیگر نیز استفاده شده است. به طور حتم رسیدن به مرجعیت ملی به کمک های علمی و تخصصی همه گروه های آموزشی نیاز دارد.

بدون هیچ محدویتی از مرکز مشاوره دانشگاه علامه حمایت می‌کنیم

وی خطاب به مشاوران گفت: نسل جدید، مسائل روانشناختی نوپدید دارد و حتی مسائل روان شناختی گذشته به شکل نوی در نسل جدید در حال بروز است. بنابراین با روش های گذشته نمی توان در مسائل این نسل مداخله کرد.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: یکی از بزرگترین مشکلاتی که در مسیر مشاوران و روان شناسان برای ارتباط با نسل جدید وجود دارد، مقاومت در برابر پذیرش است. اگر پذیرشی وجود نداشته باشد پس نمی توان ارتباطی هم برقرار کرد. به همین دلیل باید برنامه ای نو برای مواجهه و مداخله در مسائل نسل جدید در نظر گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha