کاوه صدقی در گفتوگو با ایرنا، پس از کسب عنوان نایب قهرمانی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان در مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی، اظهار داشت: هاکی روی یخ ایران با تاسیس تنها پیست کشور متولد شد و ما تا وقتی که این پیست را نداشتیم نمیتوانستیم عضو فدراسیون جهانی شویم و بعد از تاسیس آن به عضویت فدراسیون جهانی درآمدیم. برای آنکه در مسابقات شرکت کنیم نیاز به لیگ داشتیم و دو دوره لیگ برگزار کردیم و این اولین حضور زنان ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانویسیه بود.
وی افزود: قهرمانی آسیا و اقیانوسیه یک مسابقه است که در آن تیمها در دو سطح شرکت میکنند. ما با سطح ۲ وارد این مسابقات شدیم و خوشبختانه توانستیم به عنوان تیم نایب قهرمان سطح دو به سطح یک برسیم.
رئیس انجمن هاکی روی یخ عنوان کرد: این هاکیبازان سه سال است که در اردوی تیم های ملی هستند و پیش از مسابقات قهرمانی آسیا سه ماه به صورت متمرکز زیر نظر فرزاد هوشیدری تمرین میکردند. مربیان روس، دیوید میناری مربی توسعه فردی و چند مربی خارجی دیگر با ملیپوشان تمرین کردند. در این سه سال به دلیل کرونا مسابقاتی برگزار نشد، اما ملیپوشان در مسابقات کاپ امارات و بازیهای کشورهای اسلامی کازان نایب قهرمان شدند.
وی یادآور شد: در مسابقات قهرمانی آسیا دختران ما به هند ۱۷ گل، کویت ۲۰ گل، قرقیزستان ۲۶ گل، امارات ۱۴ گل و سنگاپور ۳ گل زدند و به فینال رفتند. دیدار فینال بسیار پایاپای بود و از شبکه ورزش هم پخش شد. تایلند به دلیل اینکه امتیازات میزبانی و سابقه بیشتری داشت، توانست دختران ما را شکست دهد. هرچند هوای شرجی ۴۵ درجه و مشکل غذا و همچنین تماشاگران عجیب و غریب تایلندی سبب شد تا بازی را واگذار کنیم. ما در یک بازی آبرومند وامتیازی نزدیک ۳ بر یک شکست خوردیم و در اولین حضور نایب قهرمان شدیم.
صدقی گفت: بازیکنان خودشان هزینههای تجهیزات را پرداخت کردند و حقوقی هم ندارند. ملیپوشان با عشق این ورزش را دنبال میکنند و نهایتا توانستند نایب قهرمانی آسیا شوند. این موضوع خیلی ارزشمند است که با سیستمهای معمول، چه نتیجهای میگیریم. د
وی یادآور شد: نایب قهرمانی تازه شروع کار دختران است و در آسیا پنج تیم داریم که اساسا در مسابقات سطح یک و دو جهانی شرکت میکنند. ما نمیتوانیم در مسابقات جهانی شرکت کنیم، اما در آسیا با هفت تیمی که شرکت میکنند، میتوانیم سال آینده با طلا برگردیم.
نظر شما