به گزارش ایرنا، رضا فرهادی روز دوشنبه در نشست هم اندیشی با خبرنگاران، اظهار کرد: شهرستان ساوه دارای ۱۵۲ هزار مشترک خانگی، صنعتی و کشاورزی است که برق مصرفی آن با استفاده از سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و انتقال فشار ضعیف، و متوسط زمینی و هوایی با سه هزار و ۲۰۰ دستگاه ترانس تغذیه در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.
وی افزود: حدود ۹۰ درصد برق مصرفی این شهرستان در بخش صنعت و کشاورزی استفاده میشود این درحالی است که میانگین مصرف این بخش در استان مرکزی حدود ۷۰ درصد برای صنایع و کشاورزی برآورد شده است.
فرهادی یادآور شد: همچنین شهرستان ساوه به واسطه وجود صنایع مختلف از جمله واحدهای فعال در شهر صنعتی کاوه حدود ۳۰ درصد برق مصرفی استان مرکزی را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: با توجه به اینکه در سالهای گذشته در بخش زیرساختهای تولید صنعت برق کشور سرمایهگذاری مناسبی نشده هم اکنون این صنعت در بخش تولید و مصرف حدود ۱۰ درصد ناترازی دارد که این مساله باعث قطعی برق در پیک مصرف از جمله ایام گرم سال میشود.
وی خاطر نشان کرد: مدیریت برق این شهرستان در سه بخش امور شهر ساوه، بخش نوبران و شهر صنعتی کاوه در نظر دارد امسال به منظور توسعه مصرف بهینه و جلوگیری از قطعی برق در ایام گرم تابستان فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی مختلفی را انجام دهند.
وی با بیان اینکه سال گذشته این شهرستان در پیک مصرف طی یک شبانه روز ۳۷۲ مگاوات برق مصرف کرده است یادآور شد: با رعایت مصرف بهینه از سوی مصرف کنندگان و تلاش عوامل این مدیریت موفق شدیم نیرورسانی با کمترین میزان قطعی نسبت به سال ماقبل انجام شود.
نظر شما