الگوبرداری بسیج سازندگی از دهکده اقتصاد مقاومتی مازندران

ساری- ایرنا- رییس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: دهکده اقتصاد مقاومتی با الگوبرداری از مازندران که در این زمینه بسیار خوب عمل کرد هم اکنون در هشت استان راه اندازی شد و تا پایان امسال این دهکده در پنج منطقه کشور نیز انجام می‌شود.

سردار سرتیپ پاسدار محمد زهرایی روز چهارشنبه در نشست خبری با رسانه‌های جمعی مازندران در ساری با بیان اینکه فرآیند بررسی برای معرفی و انتخاب استان برتر در اجرای طرح ها، بر اساس عدالت محوری است که هر سه ماه یکبار این بررسی‌ها صورت می‌گیرد، افزود: مازندران در اجرای طرح محرومیت زدایی رتبه نخست کشوری را در مقایسه با سایر استان‌ها به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه سپاه کربلای مازندران با طرح‌های مختلفی که در استان اجرا کرده است در بیشتر شاخص‌ها رتبه نخست کشوری را در مقایسه با دیگر استان ها در اختیار دارد، اظهار داشت: سپاه کربلای مازندران در حمایت از گروه‌های جهادی و اجرای طرح های فنی تخصصی توسط این گروه‌ها رتبه نخست و در بخش اقتصاد مقاومتی نیز همواره در ردیف سه استان برتر کشوری بوده است.

وی اجرای طرح اقتصادی مقاومتی توسط سپاه کربلای مازندران را الگوی موفقی برای سایر استان های کشور دانست و گفت: دیگر استان‌های کشور نیز پس از بازدید از اجرای طرح‌های اقتصادی مقاومتی در مازندران، از آن الگوبرداری و در سایر نقاط کشور نیز آن را عملیاتی و اجرا کردند.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور بیان کرد: دهکده اقتصاد مقاومتی نیز با الگوبرداری از مازندران که در این زمینه بسیار خوب عمل کرد هم اکنون در هشت استان کشور راه اندازی شد و تا پایان امسال این دهکده در پنج استان کشور راه اندازی خواهد شد.

الگوبرداری بسیج سازندگی از دهکده اقتصاد مقاومتی مازندران

سرتیپ پاسدار زهرایی، از اجرای ۲ مرحله از رزمایش جهادگران فاطمی در سال های گذشته در کشور خبر داد و با بیان اینکه در مرحله نخست این رزمایش ۱۷ هزار گروه های جهادی مشارکت داشتند، تصریح کرد: امسال نیز رزمایش جهادگران فاطمی در سه مقطع زمانی، ۱۷ اردیبهشت ماه جاری سالروز تاسیس بسیج سازندگی، ۱۰ مردادماه و همچنین هفته گرامیداشت بسیج در سراسر کشور برگزار می شود.

رییس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در سومین مرحله از رزمایش گروه های جهادی که از ۱۷ اردیبهشت ماه جاری همزمان با سالروز تاسیس بسیج در سراسر کشور آغاز شده است، ۱۵۳ هزار نفر از جهادگران در قالب ۱۴ هزار گروه جهادی در ۱۰ نقطه جغرافیایی با اعزام به مناطق محروم و دورافتاده، ۱۲ نوع خدمت تخصصی را به مردم ارایه دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha