محمد رضا انصاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح در سایر مراکز علمی کاربردی و دانشگاه پیامنور استان نیز بهصورت فراگیر اجرا می شود، افزود: طرحهای مهارتافزایی "کهاد" و "نخلستان" با تأکید بر آموزش مشاغل دانشبنیان و نوظهور، در سراسر کشور اجرا می شود که میتواند حضور فعال در عرصه ها و پویایی اندیشه های جوانان و دانشجویان با بصیرت را به دنبال داشته باشد.
وی با بیان اینکه آموزش مهارتی دانشجویان اهمیت بسزایی دارد، اضافه کرد: در طرح کهاد، دانشجویان در کنار رشته اصلی در حال تحصیل خود، رشتههای مهارتی را بهعنوان رشتههای فرعی آموزش میبینند.
این مسوول ادامه داد: طرح نخلستان هم ویژه فارغالتحصیلان دانشگاهی است که باهدف ارتقای ظرفیت اشتغالپذیری آنان از طریق اجرای دورههای مهارتی در حوزه نوآوری، کارآفرینی فناوریهای نوین یا دانش بنیان است.
وی به فاصله میان دانشگاهها و بازار کار اشاره کرد و گفت: به همین منظور طرحهای کهاد و نخلستان ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه در نظر گرفته شده است و جامعه هدف میتوانند به مراکز TMC " مهارت آموزی و مشاوره شغلی" که با همکاری دانشگاهها و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان در دانشگاهها تاسیس شده اند، مراجعه کنند.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان زنجان بر لزوم یادگیری مهارت در کنار تحصیل علم تاکید کرد و گفت: امروزه لازمه اشتغال، یادگیری مهارتهای لازم در رشتههای تحصیلی دانشجویان است.
وی یادآور شد: با برگزاری کلاسهای مهارتآموزی در دانشگاه ها، گواهینامههای معتبر سازمان فنی و حرفهای نیز برای شرکتکنندگان صادر خواهد شد.
این مسوول خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته تفاهمنامه پنج جانبه همکاری ادارهکل آموزش فنی و حرفهای با دانشگاه، اتاق صنایع و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز منعقد شده است تا آموزش مهارت در محیط واقعی کار رخ دهد.
نظر شما