به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا ، محمد طیب صحرایی در حاشیه بازدید از پست ۴۰۰ به ۲۳۰ کیلو ولت سرپل ذهاب، افزود: این طرح علاوه بر اینکه هم اکنون اشتغالزایی اولیه مناسبی که ایجاد کرده می تواند به مجموعه اشتغال و تولیدات استان کرمانشاه کمک بسیار خوبی را ارایه دهد.
وی اظهار کرد: یکی از درآمدهای پایدار در استان کرمانشاه و کشورمان از محل صادرات برق به کشور همسایه عراق است که این پست ۴۰۰به ۲۳۰ ولتی این صادرات را هم به طور جدی حمایت و تضمین می کند.
استاندار کرمانشاه در این بازدید ضمن بازدید میدانی بر رفع موانع و تسریع در اجرای این طرح مهم تأکید کرد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای غرب نیز گفت: پست ۴۰۰ به ۲۳۰ کیلوولت سرپل ذهاب با هدف تامین برق زیرساخت شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب و همچنین صادرات به عراق در قالب یک پروژه ۲۴ ماهه تعریف شده و قرار است تا قبل از پیک مصرف سال آینده به بهره برداری برسد.
علی اسدی افزود: این طرح هم اکنون پیشرفت ۵۰ درصدی دارد و کل اعتبار در نظر گرفته شده برای آن بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان است.
او اظهار کرد: این طرح دارای ۲ فیدر خط ۴۰۰ کیلوولت خط، ۲فیدر خط ۲۳۰ کیلوولت، ۲ فیدر ۴۰۰ کیلوولت ترانس، ۲ فیدر ۲۳۰ کیلوولت ترانس، ۲ دستگاه ترانسفورماتور قدرت به ظرفیت ترانس ۴۰۰ مگاولتآمپر و یک دستگاه رأکتور به ظرفیت ۵۰ مگاوار است.
وی با اشاره به اینکه در این پروژه از تجهیزات ساخت ایران استفاده شده است، خاطرنشان کرد: تامین برق سامانه گرمسیری و طرحهای وابسته، تقویت شبکه انتقال شهرستان سرپلذهاب، رفع افت ولتاژ و افزایش قابلیت اطمینان شبکه از اهداف احداث این پروژه است و در صورت نیاز به صادرات برق، ظرفیت قابل قبولی در منطقه ایجاد میشود.
در این بازدید، معاون هماهنگی امور عمرانی و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، فرماندار سرپل ذهاب و جمعی از مدیران کل، استاندار کرمانشاه را همراهی کردند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.
قرارگاه اربعین حسینی وزارت دفاع با وسعت هفت هکتار
استاندار کرمانشاه در سفر امروز به قصرشیرین از طرح احداث قرارگاه اربعین حسینی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نزدیکی مرز بین المللی خسروی بازدید و آخرین وضعیت پیشرفت این طرح را بررسی و پیگیری کرد.
به گزارش ایرنا ، این پروژه هفت هکتاری که قرار است امسال میزبان زائران اربعین حسینی باشد، شامل چهار دستگاه سوله اسکان و پذیرایی، درمانگاه، آشپزخانه بزرگ، امکانات بهداشتی، پد بالگرد و پارکینگ است که هم اکنون سوله های این قرارگاه ساخته شده و سایر امکانات هم با سرعت مناسبی در حال ساخت است.
با رونق گرفتن تردد زائران اربعین حسینی از مرز بین المللی خسروی، اکنون کرمانشاه به یکی از مقاصد اصلی گردشگری زیارتی تبدیل شده و سالانه افتخار میزبانی جمعیت چشمگیری از زوار را دارد، رویدادی که می تواند علاوه بر فرهنگ، تاثیرات مثبتی هم بر اقتصاد استان بگذارد.
خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی
مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل میشود.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمیترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.
نظر شما