به گزارش ایرنا، رحمان پلیمی روز شنبه در آیین معارفه مدیرکل امور مالیاتی استان یزد افزود: در این راستا وصول مالیات با رعایت عدالت مالیاتی و مودی مداری به عنوان هدف اصلی سازمان مالیاتی مدنظر قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: نرخ رشد مالیاتی که برای استان یزد در سالجاری مشخص شده از نرخ رشدی که در قانون مصوبه شده، کمتر است زیرا این نرخ ها براساس ظرفیت هر استان در نظر گرفته می شود.
پلیمی تصریح کرد: وقتی کشوری نتواند با استفاده از منابع ناپایدار و مالیات وجوهی را تامین کنند، اختلال در هر بخشی با تکانهای اقتصادی همراه خواهد بود و اگر این تکان ها با شرایط خاصی همزمان شود، کنترل آن سختی است.
وی اضافه کرد: دولت های رفاه تورم را کنترل نکردند و رشد اقتصادی را افزایش نداند فقط مالیات را افزایش دادند در این صورت وقتی قرار باشد با منبع مالیاتی دولت را اداره کنند، چرخه تورم آنها کند و کندتر شد.
پلیمی با اشاره به شعار سال از سوی مقام معظم رهبری گفت: تحقق این شعار فقط با مهار تورم، گردش تولید و وصول عادلانه مالیات تحقق می یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد نیز در این مراسم گفت: استان یزد در زمینه معوقات مالیاتی کمترین پرونده دارد و در ۲ سال گذشته در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کمترین پرونده های در این زمینه وجود داشته است که این نشان از بالندگی و تعالی سازمان امور مالیاتی استان است.
سیدمسعود عظیمی افزود: اکنون در این معاونت پروندهای در زمینه مالیات نداریم که حل نشده باشد و تمام پرونده ها رفع و حل و فصل شدند.
وی با بیان اینکه در راستای اهداف اقتصادی دولت سیزدهم باید همه بخش ها تلاش کنند، گفت: رشد اقتصادی که دولت تعیین کرده بالای هشت درصد است که اکنون این رشد در استان یزد ۷.۵۵ درصد است
.
عظیمی با تشریح ظرفیت های بخش خصوصی در استان افزود: در استان یزد صنعت دولتی وجود ندارد و همه صنایع خصوصی هستند در این زمینه نیاز است با این بخش در راستای اهداف اقتصادی تعامل برقرار شود.
در این مراسم رضا نجف زاده بعنوان سرپرست اداره امور مالیاتی استان یزد معرفی و از تلاش های علی خورشیدی مدیرکل پیشین این اداره قدردانی شد.
رضا نجف زاده پیش از این معاون توسعه و مدیریت و منابع اداره کل امور استان یزد بود، همچنین علی خورشیدی بعنوان مدیرکل امور مالیاتی خوزستان معرفی شد.
سهم استان یزد از مالیات برای امسال ۱۷ هزار میلیارد تومان اعلام شده است.
نظر شما