سود تولیدات صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد عاید دلالان می‌شود

یاسوج - ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سود تولیدات و محصولات صنایع دستی زنان استان به جیب دلالان می رود اما برای جلوگیری از این روند در این دولت گام هایی برداشته شده است.

سعید طالبی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نبود بازارچه صنایع دستی در استان یکی از مهمترین مشکلات هنرمندان این حوزه است که این بازارچه به‌دلیل کمبود زمین در مرکز استان، به نتیجه نرسیده بود اما حدود ۲۰ روز پیش حدود ۲ هزار متر زمین شناسایی و تصویب شد.

وی افزود: واگذاری آن در دستور کار است و در سفر دوم دولت به استان پیشنهاد کلنگ زنی آن داده می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اخیرا برخی از هنرمندان استان محصولاتشان را از طریق استارت آپ ها به فروش می رسانند.

طالبی پور تاکید کرد: همچنین سازمان بهزیستی استان با دیجی کالا قراردادی منعقد کرده که محصولات صنایع دستی زنان استان با نرخ بهتری فروخته می شود و دست دلالان کوتاه می شود.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۰ میلیارد تومان از منابع تبصره ۱۸ در قالب طرح‌های زودبازده به صنایع دستی اختصاص داده شد که عامل محرکی برای کارگاه‌های تولیدی در صنایع دستی بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ کارگاه صنایع دستی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد فعال شده است.

کهگیلویه و بویراحمد به دلیل فعالیت ۳۵ هزار هنرمند صنایع دستی و تولید سالانه ۲۱۸ هزار متر مربع انواع صنایع دستباف، یکی از مناطق فعال در حوزه صنایع دستی است.

جاجیم بافی، سفره بافی، نمدمالی، نی چیت بافی، مشته بافی، رندبافی، گچمه بافی، ریسندگی، سوزن دوزی، سبد بافی، رودوزی‌های سنتی و سیاه چادر بافی از مهمترین دست بافته‌های سرپنجه هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد است.

کیفیت و ظرافت از ویژگی های اصلی صنایع دستی تولید شده توسط هنرمندان در این استان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha