به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «حسین میررجبی» امروز (دوشنبه) در نشست پنجره واحد مدیریت زمین که در محل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری برگزار شد، افزود: در صورت همکاری دستگاههای ذیربط، استعلامات در حوزه زمین و صدور مجوزها با بهرهگیری از سامانه پنجره واحد مدیریت زمین تا سال ۱۴۰۴ هوشمند خواهد شد.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اظهار داشت: تلاش داریم هر درخواستی که در درگاه متقاضیان در این سامانه ثبت شود، به صورت آنلاین پاسخ داده شود.
وی تسری درگاه متقاضیان به تمام استانها و پهنهها با قابلیت ارایه بیش از ۹۰ عنوان خدمت دارای اولویت، رفع کامل نواقص فنی مرتبط با سامانههای داخلی دستگاهها، ارایه نقشههای الکترونیکی محدوده تولیگری، پاسخگویی هوشمند و خودکار به بیش از ۹۰ درصد استعلامات بین دستگاهی، هدایت هوشمند و هدفمند سرمایهگذاران به اراضی مناسب مبتنی بر آمایش سرزمین و حذف کامل بخشی از مصادیق از جمله جعل اسناد را از چشماندازهای یکساله سامانه پنجره واحد مدیریت زمین تا انتهای سال ۱۴۰۲ عنوان کرد.
حذف رانت و رونق سرمایهگذاری با هوشمندسازی استعلامات
میررجبی با بیان اینکه رانت اطلاعاتی در برخی از دستگاههای کشور زیاد است، تصریح کرد: اگر برابر منشور و برابر افق چشمانداز سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، متقاضیان بتوانند به صورت هوشمند پاسخ خود را دریافت کنند، تمام فساد و رانتها از دستگاهها حذف و سرمایهگذاری به رونق اصلی خود باز میگردد.
وی ایجاد سازوکار اجرای سامانه، تدوین ضوابط مرتبط با این طرح، همکاری با سایر متولیان، مدیریت اجرای سامانه، راهبری شناسایی تخلفات و فرهنگ سازی و ترویج سامانه را از مجموع اقدامات در زمینه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین نام برد.
به گزارش ایرنا، در نشست شورای راهبری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین که با حضور «عباسعلی نوبخت» معاون وزیر و رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، «محمدرضا یزدی» رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و نمایندگان دستگاههای مختلف ذیربط و مسوولان استانی به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
نظر شما