به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، حسن خیریانپور در نخستین جلسه ستاد توسعه کشت گلخانه، مازندران در محل استانداری با اشاره به اینکه در حال حاضر در مازندران، ۵۰۹ هکتار کشت گلخانه ای مسقف وجود دارد، گفت: این میزان در طراز مازندران نیست و طبق دستور استاندار مازندران این ستاد را تشکیل دادیم.
وی افزود: به جهت اهمیت و مزایای کشت گلخانه ای باید نهضت توسعه کشت گلخانه ای در حوزه صیفی و سبزی و گیاهان دارویی، گل و گیاه، لیمو ترش، توت فرنگی، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را در مازندران راه اندازی کنیم و با عزم همگانی، ایجاد حداقل ۱۰۰۰ هکتار توسعه کشت گلخانه ای را هدف گذاری و باید در ۲۲ شهرستان مازندران انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با اشاره به شعار سال و ضرورت رشد تولید و ایجاد زنجیره های ارزش راهبردی بویژه در بخش کشاورزی، تصریح کرد: توسعه کشت گلخانه ای در مازندران می تواند موجبات اشتغالزایی، درآمد و ارز آوری، ارتقاء بهره وری، تقلیل مصرف آب، استحصال بیشتر محصول در واحد سطح، افزایش کیفیت و کمیت محصول، صرفه جویی در مصرف سم و کود و بذر نهاده های کشاورزی را فراهم و امکان مبارزه بهتر و بیشتر با آفات و بیماریها، عرضه محصول در خارج از فصل - اصلاح بستر کشت (خاک و آب) و اقتصادی کردن تولید در اراضی کوچک را موجب شود.
مازندران با تولید سالانه بیش از هفت میلیون و ۵۰۰هزار تن انواع محصولات کشاورزی حدود ۱۱درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
نظر شما