به گزارش چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان، میلاد اقدمی در نشست طرح توسعه و توانمندسازی ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار کشور اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح در کنار توجه به مناطق محروم حاشیه شهر زمینه توجه ویژه به شهرستان های محروم نیز فراهم شده است.
وی با بیان اینکه مسائل و مشکلات این مناطق توسط دستگاههای دولتی مرتبط شناسایی می شود و اقدامات لازم برای رفع این چالش ها صورت می گیرد ادامه داد: دستگاههای اجرایی استان در راستای محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار استان همدان تلاش کرده و با همه توان برای حل مشکلات وارد شوند.
این مقام مسئول با بیان اینکه ۴۷ محله در استان همدان از محلات کم برخوردار هستند گفت: نیازهای این محله ها مربوط به مسکن، اشتغال، آموزش و بهداشت، سلامت و تغذیه است.
اقدمی یادآور شد: مناطق کم برخوردار بر اساس استاندارد زیر حد مطلوب از نگاه انقلاب اسلامی هستند و طرح توانمند سازی محلات با اولویت آمارگیری و شناسایی دقیق مشکلات و معضلات محلات از ۲ سال پیش شروع به کار کرده و در حال فعالیت است.
اقدامی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص محرومیت زدایی و توانمند سازی و تحول اجتماع محور در محلات کم برخوردار اظهار داشت: در این طرح هر کوچه یک نماینده زیر ۳۰ سال به عنوان شهردار کوچه معرفی می شود و این شهرداران با برنامه ریزی هدایت مالی منابع مالی را به سمت خانواده های نیازمند هدایت می کنند.
وی اظهار داشت: این طرح برای دفتر مقام معظم رهبری نیز ارسال و به چهار نهاد و روسای قوا نیز ابلاغ شد تا وارد مرحله کمک و اقدام شوند.
کانون های مساجد کامل ترین شبکه فرهنگی در کشور هستند
اقدمی در نشست با "غلامرضا فریدونی" مدیر کل فرهنگی و اجتماعی استانداری همدان نیز گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد در بیش از ۵۰ درصد محلات کشور فعال و کامل ترین شبکه فرهنگی در کشور هستند.
وی در این نشست با تشریح طرح ۲۰۲۰ مناطق کم برخوردار گفت: راه اندازی کمیته فرهنگی طرح توانمند سازی و توسعه ۲۰۲۰ مناطق کم برخوردار با دبیری مدیر ستاد کانون های مساجد و ریاست استاندار در استان ها تشکیل می شود.
دبیر کمیته فرهنگی طرح توانمند سازی و توسعه ۲۰۲۰ محلات کمتر برخوردار کشور به کاهش آسیب های اجتماعی در محلات اشاره کرد و اظهار داشت: توانمندسازی افراد در محلات و کاهش آسیب های اجتماعی از اهداف طرح ۲۰۲۰ محلات کم برخوردار است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استاندار همدان نیز در این نشست گفت: طرح توانمند سازی محلات کم برخوردار طرحی با هدف خدمت رسانی به مناطق محروم در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی ، علمی و آموزشی است.
غلامرضا فریدونی به دوری از موازی کاری در این طرح با سایر دستگاه های فرهنگی استان اشاره کرد و افزود: رصد وضعیت موجود استان برای برنامه ریزی و رسیدن به اهداف این طرح ضرورت دارد تا موازی کاری موجب هدر رفت بیت المال نشود.
وی با بیان اینکه حوزه اجتماعی و فرهنگی طرح ۲۰۲۰ در استان همدان پیگیری می شود گفت: باید بخش نامه های این طرح برای ما ارسال شود تا به صورت قانونی و در چهار چوب ابلاغ در استان، پیگیر کار باشیم.
نشست صمیمی حجت الاسلام "سید مهدی حسینی" مدیر کل آموزش و پژوهش ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، "میلاد اقدمی" دبیر کمیته فرهنگی طرح توسعه و توانمند سازی ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور و حجت الاسلام "علی عزیزی" سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان با "مسعود ویژه" مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان برگزار شد.
نظر شما