مصطفی فیضی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دهه کرامت امسال (۳۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد) با محور اجتماعی و عمومی شدن برنامهها برگزار خواهد شد و مخاطب برنامهها همه جامعه هستند.
وی بیان کرد: علاوه بر برنامههای گستردهای که در حرم مطهر برای دهه کرامت پیشبینی شده، برنامهریزی ویژهای نیز برای استفاده از ظرفیت فضای مجازی انجام شده تا همه دلدادگان امام هشتم(ع) در نقاط مختلف ایران و جهان، بتوانند با این آستان ارتباط داشته باشند.
مدیر عالی حرم رضوی ادامه داد: افزایش سطح همدلی ملی، ایرانی و اسلامی و نزدیک شدن دلهای آحاد جامعه به مناسبت این ایام با برکت، از دیگر اهداف برگزاری برنامههای ایام است دهه کرامت است و امیدواریم این مناسبت آغاز دوره دیگری از همدلی و همراهی آحاد مختلف مردم باشد.
وی اظهار داشت: در تلاش هستیم ایام شاد و با نشاط مذهبی را در شهرها و نقاط مختلف کشور ویژه تمام اقشار جامعه با رعایت ضوابط و چارچوبها در این ایام رقم بزنیم، زیرا جامعه به این نشاط نیاز دارد.
فیضی بیان کرد: تلاش کردهایم برنامههای حرم مطهر در دهه کرامت، همه مخاطبان و اقشار مختلف، شامل خانواده ها، کودکان و نوجوانان، دختران و پسران و همچنین گویشها و قومیتهای مختلف را در بر گیرد.
مدیر عالی حرم مطهر رضوی گفت: شاخصه دیگر برنامههای دهه کرامت امسال، تقویت پشتوانه علمی، اجتماعی و فرهنگی برنامهها است و تلاش داریم با این رویکرد، خدمات شایستهتری را به زائران حضرت رضا(ع) ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه شهر مقدس مشهد نیازمند نمادهای زیارت و حضرت رضا(ع) است، افزود: ورودیهای شهر باید نمایانگر این شهر مقدس و ورودیهای حرم مطهر رضوی نیز باید نمایشگر ورود به حریم پر نور ثامن الحجج(ع) باشد.
به گفته وی، برای رسیدن به این مهم هنرمندان، طراحان و اندیشمندان باید به ما کمک کنند تا فرهنگ عمومی شهر به سمت امام رضایی شدن سوق داده شود.
اول ذیالقعده همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) مصادف با ۳۱ اردیبهشت و روز دختر تا سالروز میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در یازدهم ذی القعده مصادف با دهم خرداد به نام "دهه کرامت" نامگذاری شده است.
نظر شما