به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی قاضی دزفولی روز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری از چند بخش جدید بیمارستان تامین اجتماعی دزفول در اتاق جلسات این بیمارستان، افزود: پیام مقاومت این است که با عزم جهادی، تلاش شبانه روزی و توکل به خدا هیچ بنبستی در کشور وجود نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه دزفول دارای سرمایههای عظیم در گنجینه دفاع مقدس است، ادامه داد: چهارم خرداد فرصتی برای بازخوانی مقاومت و ایستادگی مردم شهیدپرور دزفول در دوران دفاع مقدس است.
امام جمعه دزفول با تاکید بر لزوم ثبت تاریخ سراسر افتخار حماسه آفرینی مردم دزفول در قالب آثار هنری گفت: دزفول مملو از خاطرات ناب دفاع مقدس و افتخارآفرینیهای بینظیر است که باید تاریخ شفاهی مردم این دیار در دوران دفاع مقدس ثبت شود.
مردم دزفول تمام داشتههای خود را برای دفاع از انقلاب به میدان آوردند
حجت الاسلام قاضی دزفولی بیان کرد: مردم دزفول تربیت یافته علما بودند و این ویژگی موجب حماسه آفرینی و مقاومت مردم این دیار در دوران دفاع مقدس شد.
وی با تاکید بر لزوم بازگو کردن ریشههای مقاومت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس برای نسلهای جوان افزود: مردم دزفول پس از هر بار اصابت توپخانه و موشکباران دشمن شعار ایستادگی و مقاومت سر میدادند که این موجب حیرت ناظران دنیا شد.
امام جمعه دزفول تاکید کرد: مردم دزفول همه داشتههای خود را برای دفاع از انقلاب و نظام اسلامی به میدان آوردند و مسوولان نیز باید تمام تلاش خود را برای خدمت به این مردم به میدان بیاورند.
نیاز کنونی کشور همان کار جهادی دوران دفاع مقدس است
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین چهارم خرداد را روز تجلیل از حماسه آفرینی مردم دزفول دانست و گفت: روحیه جهادی و کار مخلصانه رزمندگان در دوران دفاع مقدس نیاز کنونی کشور است.
سیداحمد آوایی با بیان اینکه خدمات درمانی که در ایران اسلامی به مردم داده میشود در دنیا بینظیر است، افزود: هزینههای درمان در آمریکا و کشورهای اروپایی به قدری سنگین است که بسیاری از ادامه درمان در آن کشورها منصرف میشوند.
وی با بیان اینکه هرجا مردم به کمک دولت آمدهاند شاهد کارهای بزرگ در کشور بوده ایم، ادامه داد: دزفول شهر خیران نیکاندیش و در کشور زبانزد است که بسترسازی بهتر برای جلب مشارکت مردمی و گره گشایی از مشکلها ضروری است.
به گزارش ایرنا،در این آیین بخشهای مراقبتهای ویژه و جراحی بیمارستان تامین اجتماعی دزفول به طور رسمی همزمان با چهارم خرداد روز ملی مقاومت و پایداری- روز دزفول به بهره برداری رسید.
بیمارستان ۹۶ تختخوابی تامین اجتماعی دزفول اگر چه مرداد ماه ۱۴۰۰ به صورت ویدئوکنفرانس توسط حسن روحانی رییس جمهور وقت کشورمان به بهرهبرداری رسید ولی با گذشت ۲ سال از این افتتاح به دلیل برخی نواقص و نبود تجهیراتبخش های مختلف این بیمارستان وارد مدار خدمت رسانی به مردم نشده بودند.
این بیمارستان در پنج طبقه در زمینی به مساحت پنج هکتار و زیربنای ۱۷ هزار و ۷۰۰ مترمربع دارایبخشهای درمان و بستری است که برای ساخت و تجهیز آن تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات سازمان تامین اجتماعی هزینه شده است.
به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.
رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.
هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بیدفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.
به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد. همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.
نظر شما