به گزارش ایرنا از المیادین، هنیه افزود: پرچم فلسطین که بر فراز سزرمین ها درحال اهتزاز است، هویت وطن و صاحبان شرعی و قانونی آن را تحکیم می بخشد.
وی اضافه کرد: بستن محله قدیم قدس نشانه ترس شهرک نشینان صهیونیست از استقامت ساکنان فلسطین در قدس اشغالی است و حوادث کنونی نیز ماهیت درگیری را در دو بعد ملی و دینی نشان میدهد.
گزارش ها حاکی است از صبح امروز تاکنون ۱۲ گروه مهاجم صهیونیست از جمله چندین عضو کنست رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی یورش برده اند.
راهپیمایی موسوم به پرچم به مناسبت سالروز اشغال بخش قدیمی قدس اشغالی توسط رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۹۶۷ برگزار میشود.
صهیونیستها مدعی هستند که شهر قدس به طور کامل پایتخت این رژیم است ولی مردم فلسطین تأکید دارند که قدس پایتخت کشور آنان خواهد بود. این در حالی است که حتی انواع توافقنامه های سازش که مورد امضای رژیم صهیونیستی نیز رسیده با یهودی سازی قدس مخالفت کرده است.
دو سال پیش نیز تجاوزات و اقدامات تحریکآمیز صهیونیستها در قدس و مسجدالاقصی با وجود هشدارهای مقاومت، به درگیری و جنگی دیگر در غزه منجر شد که ۱۲ روز به طول انجامید و تنش و درگیریهای شدیدی را هم در سراسر سرزمینهای اشغالی به دنبال داشت.
اقدامات رژیم صهیونیستی برای تخریب محله «شیخ جراح» در بخش شرقی قدس اشغال شده در اردیبهشت ۱۴۰۰، موجب آغاز دور جدیدی از درگیریها در سرزمینهای اشغالی و ادامه این درگیریها منجر به اعتراضات جهانی به جنایات صهیونیستها شد. مقاومت فلسطین نیز در پاسخ به تجاوزهای صهیونیستها و حملات به غزه، اقدام به موشکباران سرزمینهای اشغالی در چارچوب "نبرد شمشیر قدس" کرد.
کابینه رژیم صهیونیستی پس از ۱۲ روز ناتوانی در متوقف کردن حملات موشکی گروههای مقاومت در غزه، ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در یک نشست سه ساعته به طور اجماع با آتش بس موافقت کرد؛ این آتش بس از ساعت ۲ بامداد روز جمعه ۳۱ اردیبهشت، میان گروههای فلسطینی و رژیم صهیونیستی برقرار شد.
نظر شما