به گزارش ایرنا، داوود میرشکار یکشنبه در خصوص آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی در جمع خبرنگاران بیان کرد: متاسفانه کشاورزان بعد از برداشت محصولات بقایای آن را آتش می زنند که این اقداممعایب و مشکلات زیادی را برای کشاورزی و محیط زیست ایجاد میکند.
وی گفت: نشست هایی را با دستگاه های مختلف برای برگزاری برنامه های ترویجی جهت جلوگیری از این اقدام انجام گرفته و از ظرفیت دانشگاه ها و پارک علم و فناوری برای بهره برداری مناسب از کاه و کلش و بقایای محصولات کشاورزی استفاده می شود.
میر شکار افزود: این اقدام برای طیف وسیعی از جانورانی که در خاک زندگی می کنند مضر است و در کنار این آسیب آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی باعث آلودگی هوا و بیماری های تنفسی می شود.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان اظهار کرد: اگر این آتش سوزی به جنگل ها برسد فاجعه ایجاد میشود، اگر اقدامات گذشته تاثیر گذار بود در حال حاضر شاهد این اقدام در استان نبودیم.
دادستان ها در سراسر استان نیز مکلف به برخورد با کشاورزانی که بقایای محصولات کشاورزی خود را آتش می زنند شدند.
نظر شما