به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اکبر علیزاده روز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دامغان افزود: امسال رشد صنعت در کشور هشت درصد و در دامغان ۳۳ درصد بود که نشان میدهد حرکت مدیران در راستای هدفگذاری تعیین شده و مطلوب بوده است.
وی رشد اقتصادی کشور در سال گذشته را ۵.۳ درصد بیان و اضافه کرد: این شاخص در استان سمنان ۵.۸ درصد و در دامغان ۱۶.۵ درصد بود که نشان از همت مدیران و وجود زمینه لازم برای توسعه اقتصادی در شهرستان دامغان است.
علیزاده ابراز داشت: از تولید ناخالص استانی، سهم شهرستان سمنان ۳۵ درصد، سهم شهرستان شاهرود ۳۲ درصد و سهم شهرستان دامغان ۱۴.۸ درصد است که عمده این تولید ناخالص در دامغان مربوط به پسته و برای چند سرمایه گذار بزرگ است.
وی با اشاره به حضور میدانی استاندار سمنان و برگزاری منظم جلسات مختلف برای حل مسایل مختلف، افزود: مسوولان استان سمنان از توانمندی ها و مشکلات شهرستان دامغان باخبر هستند و برای رفع مسایل و مشکلات حضور جهادی دارند.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه برجسته استان سمنان در شاخص اشتغالزایی در کشور، افزود: استان سمنان با ایجاد اشتغال و برنامهریزی در این زمینه، کمترین میزان بیکاری را در کشور دارد.
دستاوردهای استان سمنان در توسعه فراوری معدنی تا دانشبنیانها
استاندار سمنان نیز در این نشست گفت: نهادهای انقلابی باید پرچمدار خدمت به مردم و پیروی از منویات مقام معظم رهبری باشند و در راستای تحقق شعار سال فعالیت کنند.
سیدمحمدرضا هاشمی افزود: سال گذشته استان سمنان رتبه دوم تحقق شعار سال را کسب کرد. در ابتدای سال گذشته استان سمنان ۷۰ شرکت دانش بنیان داشت و این تعداد در پایان سال به ۱۴۲ شرکت رسید و آمار سه معدن شهرستان که در زمینه فرآوری فعالیت دارند، به ۱۳ معدن افزایش یافت و در افق پیش رو به دنبال آن هستیم تا ۵۰ درصد معادن استان فرآوری شود.
وی تاکید کرد: در دولت آیت الله رییسی شاهد تحولات در استان سمنان بودیم که از ۱۴۸ واحد تولیدی راکد، ۸۵ شرکت به چرخه تولید بازگشت و ۲ هزار و ۳۰۰ نیرو برگشت به کار داشتند.
استاندار سمنان با اشاره به اینکه در زمینه رشد اقتصادی، بر اساس آمارها بعد از ۱۸ سال نرخ بیکاری به ۵.۷ درصد و پایین ترین حد خود رسید، افزود: استان سمنان با جمعیت کمتر از یک درصد ازکل جمعیت کشور، ۲۰ درصد تسهیلات کل کشور را برای رونق واحدهای تولیدی به خود اختصاص داد.
نظر شما