به گزارش ایرنا علیرضا احمدوندی روز جمعه در سومین همایش آموزشی، ترویجی و معرفی سبد محصولات کودی استان افزود: در سال گذشته سهم لرستان از انواع کودهای کشاورزی ۹۲ هزار تن بود که با مدیریت و رایزنیهای صورت گرفته، این میزان به ۱۰۲ هزار تن رسید.
وی با اشاره به اینکه این سهم دریافتی کود، رشد بیش از ۱۰۰ درصدی داشته است هدف از برگزاری این همایش را آموزش، ترویج و معرفی سبد محصولات کودی استان به توزیع کننده این محصولات عنوان کرد.
احمدوندی توزیع محصولات سالم و تاثیر آن در افزایش برداشت محصولات را مهم دانست و اظهار داشت: همایش کودهای غیر تکلیفی در افزایش کمیت و کیفت محصولات کشاورزی موثر است و در راستای دسترسی، تولید و باردهی محصولات سالم یک هزار و ۵۰۰نوع کود برای کشاورزان تهیه شده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی لرستان خاطر نشان کرد: در سال های گذشته میانگین برداشت گندم ۸۰۰ کیلوگرم در هکتار بود که امروز در کشت دیم به چهار تن رسیده است و از مجموع ۱۵۰ هزار تولیدکننده و بهرهبردار کشاورزی، سالیانه ۶۰ هزار نفر در استان آموزش میبینند.
احمدوندی اضافه کرد: دانشبنیانسازی بخش کشاورزی، تاکنون نقش مهمی در ارتقای امنیت غذایی کشور و افزایش بهرهوری در تولید برعهده داشته که باید با ارائه برنامههای عملی در سال ۱۴۰۲ این مهم را بیش از پیش مورد را توجه قرار دهیم.
وی یاد آور شد: ۱۳۰ شرکت تولید کننده انواع کودهای ریز مغذی در کشور وجود دارد که در استان لرستان نیز ۱۰ شرکت فعالیت دارند.
این همایش یک روزه با حضور بیش از ۱۱ تولید کننده کودهای کشاورزی از سراسر کشور، کارگزاران توزیع نهادههای کشاورزی، مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها، کشاورزان پیشرو و مدیران مراکز خدمات کشاورزی لرستان برگزار شد.
نظر شما