استاندار: گروه‌های جهادی سیستان و بلوچستان در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت کنند ‏

زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: گروه‌های جهادی توانمند این استان در قالب‌های شرکت‌ تعاونی‌های دانش‌بنیان، فعالیت کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا محمد کرمی روز جمعه در نشست با گروه‌های جهادی شاخص در سیستان و بلوچستان، افزود: ‏سازماندهی گروه‌های جهادی که از بیرون استان وارد این خطه پهناور می‌شوند باید در اولویت قرار گیرد‎.
‎وی ادامه داد: هر جامعه‌ای نیاز به فعالیت‌های اقتصادی دارد تا توانمند باشد، اگر بخواهیم تمدن‌سازی کنیم باید اقتصاد قوی داشته ‏باشیم‎.
‎استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اگر در جامعه‌ای، ‏اقتصاد دچار مشکل شد، ارکان اسلام دچار مشکل می‌شود، اگر اقتصاد ضعیف شد، چاپلوسی ‏حاکم می‌شود‎.
‎وی بیان کرد: اقدامات خوبی توسط گروه‌های جهادی انجام شده؛ اما باید تغییراتی ایجاد شود، شرایط ‏برای فعالیت گروه‌های جهادی در سیستان و بلوچستان فراهم است‎.
‎کرمی تصریح ‌کرد: در هر کشوری، امنیت غذایی یک موضوع مهم هست، سیستان و بلوچستان در این عرصه ظرفیت‌های ‏زیادی ‏دارد، زمین و امکانات آماده بوده گروه‌های جهادی در این‌ خصوص پیش‌قدم شوند.
‎وی با تأکید بر این مطلب که گروه‌های جهادی در این عرصه پیش قدم هستند، بیان کرد: گروه‌های جهادی در قالب‌های ‏شرکت‌تعاونی‌های دانش‌بنیان پای‌کار بیایند، در موضوعات مختلف پرورش مرغ و ‏دادن مجوز مرغداری، پرورش میگو و ماهی، ‏باغ موز و خرما، در حوزه معادن ورود کرده و کار را بر پایه دانش پیش ببرند‎.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گروه‌های جهادی باید در جامعه تحول ایجاد کنند و اقتصاد مردم را قوی کرده و‎ ‎از ظرفیت‌های استان به‌خوبی استفاده ‏شود‎.
‎وی خاطرنشان کرد: مرز بازگشایی و مجوز ‏واردات از افغانستان به تعداد ۹۰۰ قلم کالا و ‏مجوز ورود دام نیز صادر و انحصاری در این جریان وجود ندارد، در چهار ماهه اخیر، حدود ۲۳ هزار دام از مرزهای ‏مشترک استان با کشورهای همسایه وارد سیستان و بلوچستان شده است‎.
‎کرمی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف سیستان و بلوچستان در بخش‌های مختلف، تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان باید فعال شوند و در عرصه‌های ‏دیگر ورود کنند تا خام‌فروشی نداشته باشیم‎.
‎وی بیان کرد: از ستاد اجرایی انتظار می‌رود تا به گروه‌های جهادی کمک کنند، ما هم در این عرصه کمک می‌کنیم، با عنایات الهی اگر ‏جوانان پای‌کار باشند اتفاقات خوبی در استان رخ می‌دهد، شرایط برای آنها ‏فراهم بوده و تسهیلات لازم را هم اختصاص خواهیم ‏داد‎.
‎استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: در منطقه سیستان قرارگاه غدیر موضوع اشتغال را به‌عنوان یک اولویت در دستور کار و ‏پیگیری قرار دارد‎.
‎وی افزود: ۶۰۰ مجوز مرغداری در سیستان و بلوچستان که همواره با کمبود مرغداری مواجه بود صادر شده، با تکمیل ‏زنجیره مرغداری‌ها از جمله جوجه‌ریزی و کشتار، شاهد خودکفایی در حوزه تولید مرغ در این خطه از کشور خواهیم بود، هر ‏کس توانایی دارد می‌تواند برای احداث مرغداری درخواست دهد و راه‌اندازی صنایع فرآوری در این عرصه در دستور کار قرار ‏دارد تا صادرات تولیدات این عرصه رونق گیرد‎.‎
وی با اشاره به موضوع آب، نیز گفت: در بحث آب دهها طرح در این حوزه در دست اجرا است، آب تنها مساله سیستان نیست، ‏آب ‏زاهدان هم از آن منطقه تأمین می‌شود، باید اقدامات با سرعت ‏انجام شود، اگر گروه‌های جهادی در حوزه‌های لوله‌گذاری، ‏برق‌کشی، تخصص و آمادگی و توانایی دارد به میدان بیایند‎.‎

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha