به گزارش ایرنا از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، در پی درگذشت استاد محمد مهدی هراتی هنرمند شناختهشده عرصه هنرهای تجسمی و عضو فقید فرهنگستان هنر، محمد خراسانیزاده پیام تسلیتی را صادر کرد.
در پیام مدیرکل هنرهای تجسمی آمده است: درگذشت استاد فاضل و فرهیخته عرصه هنرهای تجسمی، زندهیاد محمد مهدی هراتی موجب تاسّف و تالّم خاطر خیل کثیری از هنرمندان، هنرجویان و دوستداران این هنرمند گرانقدر گردید.
زندهیاد هراتی سالهای متمادی از عمر شریف خود را صرف آموزش و پژوهش در شاخههای گوناگون هنرهای تجسمی بهویژه هنرهای اصیل سنتی ساخت و در این مسیر، میراث نفیس و ماندگاری را از خود به یادگار گذاشت که میتواند برای همیشه الهامبخش پویندگان وادی هنر باشد.
بیتردید فقدان این استاد فرزانه که تا واپسین لحظات حیات پربار خویش، امر تحقیق و تتبّع را متوقف نساخت، فقدانی بزرگ و اندوهبار است که التیام آن جز با رضایت بر مشیّت الهی ممکن نخواهد بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت و تعزیت به خانواده ارجمند هراتی، جامعه هنرهای تجسمی کشور و بهویژه همکاران گرامی ایشان در فرهنگستان هنر، از پیشگاه خالق منّان برای آن فقید سعید، رحمت و غفران واسعه و برای کلیه سوگواران معزّا، صبر و اجر مسئلت مینمایم.
محمدمهدی هراتی استاد پیشکسوت هنرهای تجسمی و عضو گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی فرهنگستان هنر چهارم خرداد در ۸۱ سالگی درگذشت.
محمدمهدی هراتی استاد پیشکسوت و خلاق هنرهای تجسمی و عضو گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی فرهنگستان هنر متولد ۱۳۲۱ در قوچان بود، وی پس از تحصیلات مقدماتی به تهران آمد و تا مقطع دکتری نقاشی و هنرهای سنتی در دانشگاه تهران تحصیل کرد. او حدود نیم قرن بود که در رشتههای مختلف هنرهای تجسمی، از طراحی، نقاشی سیاهقلم، رنگروغن، آبرنگ، قطاعی و لایهچینی، نگارگری، رنگسازی سنتی، نقاشی روی چوب و قلمدان، نقاشی روی شیشه، سرامیک و چرم، نقاشی با رنگهای لعابی روی کاشی و سرامیک گرفته تا خوشنویسی خطوط کهن، به ابداع و ارائه هنر خود مشغول بود.
هراتی بیش از ۵۰ کتاب در حوزههای مختلف پژوهش و آموزش هنر به رشته تحریر درآورد. یکی از ویژگیهای بارز وی این بود که هنر را از از پدر خود آموخت و به فرزندان خود نیز راه و روش فعالیت در حوزه هنر را نشان داد و به همین مناسبت، خاندان هراتی در سلک خاندانهای هنری قرار میگیرند.
نظر شما