به گزارش ایرنا، جعفر رزمی روز یکشنبه در جلسه ستاد اربعین آذربایجان شرقی، اظهار کرد: طبق اعلام ستاد کشوری اربعین ۲۷ مرداد برابر با اول صفر تا ۲۰ شهریور مصادف با ۲۵ صفر به عنوان دوره زمانی عملیاتی این ستاد تعیین شده است که باید تا آن زمان با بررسی اقدامات سال قبل، کاستیها و ضعفها را برطرف کرده و خدمات شایستهای را به زائران اربعین ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه استانهای آذربایجان شرقی و زنجان به عنوان استانهای معین در موضوع اعزام زائران اربعین حسینی از مرز تمرچین در آذربایجان غربی انتخاب شدهاند، گفت: بر این اساس تمام ظرفیت های استان در زمینه خدمات زیرساختی و حضور پررنگ مواکب حسینی باید در این نقطه مرزی متمرکز باشد.
رزمی ادامه داد: این نقطه مرزی برای نخستین بار در سال گذشته برای اعزام زائران اربعین استفاده شد که در مجموع بازخوردهای خوبی از زائران دریافت شد، اما در بازگشت زائران به کشور مشکلاتی پیش آمد که باید هماهنگی و برنامه ریزی در این خصوص صورت گیرد.
وی با اشاره به کمبودها و ضعف های سیستم حمل و نقل عمومی در مراسم اربعین، یادآور شد: به دلیل نزدیکی شهرهای آذربایجان شرقی به مرز تمرچین امسال از فشار و مشکلات حمل و نقل استان کاسته خواهد شد و در نتیجه خدمات بهتری به زائران ارائه می شود.
رزمی بر ایجاد هماهنگی های لازم از سوی دستگاه های خدمات رسان استان برای انجام اقدامات زیرساختی در مرز تمرچین تاکید و اضافه کرد: البته هیچ الزامی برای عبور زائران آذربایجان شرقی از مرز تمرچین نیست، اما توصیه و پیشنهاد ما این است که از این مرز استفاده شود.
وی از افرادی که اعتبار گذرنامه آنها کمتر از ۶ ماه است، درخواست کرد از هم اکنون نسبت به تمدید گذرنامه های خود اقدام کنند تا در آستانه سفر اربعین دچار مشکل نشوند.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی افزود: زائران پیش از سفر خود برنامه ریزی درباره زمان خروج و ورود و همچنین مرز مورد نظر خود برای خروج از کشور را در سامانه سماح ثبت کنند تا مسئولان نسبت به ارائه خدمات بهتر به زائران برنامه ریزی کنند.
نظر شما