فردوس کریمی شامگاه دوشنبه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: این تصفیهخانه یکهزار و ۷۵۰ لیتر بر ثانیه آب سالم و بهداشتی را وارد مدار میکند و برای ۱۳ شهر و ۱۳ روستای استان با جمعیتی افزونبر ۵۰۰ هزار نفر در شهرستانهای بن، سامان، شهرکرد و قسمتهایی دیگر از استان آب آشامیدنی باکیفیت و پایدار تأمین میکند.
وی با اشاره به رفع کامل کدورت آب آشامیدنی شهرکرد با راهاندازی این تصفیهخانه افزود: شهرکرد ۵۰۰ لیتر بر ثانیه آب از خط کوهرنگ دریافت میکند اما از طریق این تصفیهخانه یکهزار و ۷۵۰ لیتر بر ثانیه آب آشامیدنی با کیفیت تأمین میشود.
کریمی این تصفیهخانه را یک تصفیهخانه متعارف و پیشرفته معرفی و تصریح کرد: تمامی مراحل و فرآیند تصفیه در این تصفیهخانه انجام میشود.
وی یادآور شد: این سیستم با توجه به پیشرفته بودن و ظرفیت موجود میتواند تمامی آب مورد نیاز مرکز چهارمحال و بختیاری را تصفیه کند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تصفیهخانه ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بخش مهمی از دستگاههای آن نصب شده است.
وی گفت: بخش دیگر آن در ادامه تامین و نصب میشود اما امروز فاز یک پروژه وارد مدار شد و با راهاندازی این تصفیهخانه نگرانی برای تأمین آب کیفی وجود نخواهد داشت.
کریمی تاکید کرد: طرح این تصفیهخانه از سال ۱۳۹۶ آغاز شده و در ۲ سال گذشته ۱۴ هزار میلیارد ریال برای تکمیل آن اختصاص یافته است و برای تکمیل ۱۰۰ درصد آن نیاز به تامین اعتبار خواهد بود.
وی افزود: از توجه و حمایتهای وزیر نیرو، معاون آب و آبفا وزیر نیرو، استاندار چهارمحال و بختیاری و مجمع نمایندگان استان که برای تامین اعتبار همت داشتند، قدردانی میشود.
به گزارش ایرنا، در روزهای پایانی اردیبهشتماه ۱۴۰۲ نیز بخشی از مناطق شهرکرد که از چشمه کوهرنگ سیراب میشد، دچار کدورت آب آشامیدنی شدند که باعث شد برخی مردم این مناطق پیگیر رفع کدورت آب آشامیدنی محل خود باشند.
نظر شما