۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۰۵
کد خبر: 85126319
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رئیس شورای شهر: بازار تهران باید بازسازی و ایمن شود

تهران - ایرنا- رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: بازسازی و ارتقای سطح ایمنی بازار تهران پس از ۲۰ سال ضروری است و باید طراحی های بهتری در این خصوص اجرا شود تا به استانداردهای لازم ارتقای یابد.

به گزارش ایرنا، مهدی چمران روز سه شنبه در آغاز یکصد و پنجاه و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، اظهار کرد: مشکلاتی در زمینه حمل و نقل بازار تهران وجود دارد که اصلی ترین راهکار رفع آن، فرهنگسازی است.

رئیس شورای شهر تهران همچنین از ثبت نام برخی اعضای این شورا برای انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: در این خصوص اطلاعی ندارم.

وی اظهار کرد: قرار است در جلسه امروز شورای شهر تهران، رئیس اداره امور بین الملل و روابط عمومی شهرداری تهران در مورد سفرهای خارجی مدیران و کارکنان شهرداری گزارشی را ارائه کند.

چمران با یادآوری روز جهانی دخانیات، گفت: باید حساسیت بیشتری نسبت به اشاعه سیگار در میان جوانان و بچه های با سن پایین داشته باشیم و برای جلوگیری از این مساله جدی باشیم.

در مقابل انحلال شرکت کنترل ترافیک سکوت نمی کنیم

همچنین علی‌اصغر قائمی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران پیس از آغاز جلسه امروز، در جمع خبرنگاران در خصوص انحلال شرکت کنترل ترافیک تهران، گفت: ظاهرا در مجموعه شهرداری با قحط‌الرجال مواجه شده‌ اند.

وی افزود: دیروز سلسله پاسخ‌هایی درباره انحلال این شرکت از سوی شهرداری برای ما ارسال شد که هنوز آن را مطالعه نکرده‌ام ولی بنا بر برنامه‌ریزی انجام شده تا هفته آینده جلسه‌ای برگزار خواهد شد و نتیجه رسمی آن اعلام خواهد شد.

قائمی گفت: البته این مسائل به برکت دوستانی است که در شورا حمایت بی‌چون و چرا می‌کنند و اگر مقداری آزاد اندیشی وجود داشت، قطعا منصفانه‌تر رفتار می‌شد و روال اینطور نخواهد ماند و حتما تغییر خواهد کرد.

محله نفرآباد ۱۳ هکتار بافت فرسوده دارد

جعفر شربیانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه در زمان نطق پیش از دستور خود با ارائه فیلمی از بازدید محله نفرآباد، اظهارداشت: از ۵۰۸ پلاک در این منطقه، تعداد ۱۹۵ پلاک در تملک شهرداری است و این منطقه دارای ۱۳ هکتار بافت فرسوده است.

وی، افزایش محدودیت ارتفاع ۱۰ متری به ۱۳ متر را از کارهای با ارزش مدیریت شهری در این محله عنوان کرد و گفت: این محله یکی از محلات تاریخی تهران است و ۵ خانه با ارزش با قدمت بیش از ۴۰۰ سال در این محله وجود دارد.

به گفته شربیانی، ۱۶ پرونده شهرسازی در شهرداری منطقه ۲۰ در حال صدور است.

ضرورت تسهیل گری بانک‌ها در محله نفرآباد/ پیشنهاد ایجاد زائر سرای ارزان قیمت

محمد ناظم نظری شهردار منطقه ۲۰ نیز بر ضرورت کمک و تسهیل گری دستگاه‌های دولتی در این منطقه تاکید کرد و افزود: ۵۰ درصد، سهمیه دستگاه‌های دولتی در برنامه های مشارکتی نوسازی منطقه است.

شهردار منطقه ۲۰، ایجاد ایستگاه مترو در محله نفرآباد و ایجاد یکی از بزرگترین پارکینگ های شهر تهران در این محل را از اتفاقات خوب بازآفرینی این محله عنوان و پیشنهاد کرد ایجاد زائرسرای ارزان قیمت در این محله در دستور کار قرار گیرد تا بتوان از ظرفیت گردشگری مذهبی این منطقه بهره برد.

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز خواستار مکتوب شدن مشکلات محله نفرآباد، برای ارائه به استانداری تهران و هیئت دولت شد و خواستار همکاری دستگاه ها برای رفع مشکلات در شهر تهران شد و گفت: انتظار از دستگاه‌های دولتی این نیست که روش خود را بروند و شهرداری نیز کار خود را انجام دهد.

وی از اینکه مدیریت یکپارچه و هماهنگ شهری در کشور به وقوع نپیوسته است، انتقاد کرد و گفت: البته این موضوع به دولت فعلی برنمی‌گردد و از سال‌های گذشته باقی مانده است.

تذکر عضو شورا به ترافیک و مشکلات ایجاد شده در پی اجتماع امام رضایی ها

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه با تأکید بر رعایت حق الناس و رعایت حقوق دیگران، از شهروندانی که در اجتماع امام رضایی ها در میدان خراسان حضور یافتند، تشکر کرد و گفت: اصل کار و برگزاری مراسم و بزرگداشت مقام امام رضا (ع) که ولینعمت همه ما هستند، کار بسیار خوب و ارزشمندی است و کسی با این موضوع مساله ای ندارد اما با اینکه شعائر دینی و مذهبی مستحب موکد است، نباید برنامه ریزی برای اجرای آن به گونه ای باشد که باعث آزار مردم و تضییع حقوق شهروندان، آزار سالمندان، کودکان و بیماران شود.

وی اظهار داشت: با وجود مراکز مناسبی از جمله میدان آیینی امام حسین (ع) و ورزشگاه های بزرگ تهران، چه اصراری برای برگزاری مراسم در میدان خراسان بوده است؟

وی با اشاره به ایجاد ترافیک و راهبندان و معطل شدن شهروندان در محدوده میدان خراسان در پی برگزاری اجتماع امام رضایی ها، گفت: حتی پلیس راهور و سپاه تهران بزرگ نیز برای برگزاری این اجتماعی در میدان خراسان مخالفت‌هایی کرده بودند.

وی تاکید کرد: شهرداری تهران در برنامه های بعدی خود تمهیداتی را بیندیشد تا برای شهروندان مشکلات کمتری ایجاد شود.

فرماندار ری پاسخگوی عدم اجرای تکالیف دولتی در نفرآباد باشد

احمد صادقی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: فرماندار ری به عنوان نماینده دولت باید پاسخگوی عدم اجرای تکالیف دستگاه های دولتی مثل آب و برق در توسعه محله نفرآباد باشد.

وی با بیان اینکه برغم کارهای خوبی که انجام شده و شورای شهر ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای مجموعه نفرآباد تصویب کرده بود، افزود: به دلیل کوتاهی در پیگیری این رقم به نصف کاهش یافت و امیدواریم شهرداری با در دستور کار قرار دادن پیگیری های مستمر از وزارت راه جبران مافات کند.

انتقاد از اختلال در تردد شهروندان در پیاده رو اطراف میدان ولیعصر

مهدی بابایی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حضور و بازدید از اطراف میدان ولیعصر (عج)، نسبت به سد معبر محدوده میدان ولیعصر و چهارراه ولیعصر تذکرداد و گفت: در ضلع شمالی میدان ولیعصر، شهروندان برای عبور از پیاده رو باید دقایقی را متوقف شوند و حرکت آنان به دلیل حضور دستفروشان با مشکلاتی مواجه می شود.

وی افزود: دستفروشان از یک سو و مغازه ها نیز از سوی دیگر پیشروی و مسیر تردد شهروندان را سد کرده و مشکلاتی برای عابران پیاده ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه این وضعیت تازه ایجاد نشده و از قبل وجود داشته است، ظهار داشت: اگر متولیان امر توانمندی اجرای قانون را ندارند ، استعفا داده وجای خود را به مدیران توانمند بدهند.

ضرورت هوشمندسازی تفکیک زباله از مبدأ

بابایی در تذکر دیگری نسبت به ضرورت هوشمندسازی تفکیک زباله از مبدأ تأکید کرد و گفت: برغم اینکه این موضوع از وعده‌های شهردار تهران بوده است اما هنوز کار اجرایی انجام نشده است.

وی در تسریع فرآیند تفکیک زباله از مبداء تاکید کرد و افزود: کندی و ناکارآمدی ایجاد شده در این موضوع، پاشنه آشیل مدیریت شهری شده و زاکانی شهردار تهران باید این موضوع را جدی بگیرد.

پرونده سفرهای خارجی شهرداری روی میز شورا

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز خود گزارش کمیته سفرهای خارجی شهرداری تهران را در دستور کار قرار دادند و عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در این خصوص گفت: رقابت جدی میان کشورهای منطقه برای حضور در سازمان های بین المللی وجود دارد و شهرداری تهران نیز در ۹ سازمان بین‌المللی عضو است.

وی با بیان اینکه توجه به نقش تهران در تحولات بین‌المللی اهمیت بسزایی دارد، گفت: تهران پایتخت محور مقاومت و ام القرای جهان اسلام است و برخلاف تصور جامعه، نگاه جامعه جهانی به تهران بسیار مهم است.

محمدخانی با اشاره به دسته بندی سفرهای خارجی گفت: شرکت در اجلاس های بین الملی و نمایشگاه‌های تخصصی، بازدید از پروژه‌ها و تجهیزات برای عقد قراردادهای خارجی، شرکت در دوره‌های آموزشی بین المللی، شرکت در مسابقات ورزشی و فرهنگی که امسال همکاران سازمان آتش نشانی در یک دوره مسابقه ورزشی شرکت کردند، مذاکرات و حضور در هیات های ایرانی که به توصیه دولت رخ می‌هد از جمله دلایل سفرهای خارجی است.

وی افزود: در دوره ششم مدیریت شهری ۳۱ سفر خارجی با ۱۲۷ نفر انجام گرفته و در هر سفر میانگین حدود ۳ و نیم نفر حضور داشته‌اند که به صورت متوسط در ۱۸ ماه نخست هر ماه یک و نیم سفر رخ داده است.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران نسبت به سخنان وی، واکنش هایی را نشان دادند.

واکنش اعضای شورا به سفرهای خارجی شهرداری 

حبیب کاشانی عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نمی توان به گزارش خبری و تصویری اکتفا کرد و باید به صورت تخصصی گزارش ارائه شود، گفت: برای مثال یکی از اعضای شورا به اسپانیا سفر کرد اما هیچ سوالی پرسیده نشد که از چند پروژه شهری بازدید کرده و چه اقداماتی انجام شده است.

وی با بیان اینکه تا جایی که بنده اطلاع دارم از هیچ پروژه ای در این سفر بازدید نشد، تاکید کرد: سفرها بدون حضور مقامات شهری و با حضور حداکثری نیروهای روابط عمومی انجام می شود.

کاشانی با بیان اینکه از هفت نفری که در سفرها حضور دارند اغلب نیروهای روابط عمومی هستند، گفت: نمایشگاهی در عراق برگزار شد و کشور سوریه و ترکیه در آن حضور نداشتند اما ما در این نمایشگاه حضور داشتیم.

پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: سفر یک ضرورت و ابزار دیپلماسی است و باید به یک نتیجه برای مدیریت شهری تبدیل شود.

وی افزود:سفرهای خارجی در برخی موارد برای نیاز نمایندگان و مدیران این سفرهاست و در برخی موارد نیز سفرها به حضور این افراد نیاز دارند.

سروری افزود: باید کمیته سفرهای خارجی تأکید جدی بر ارائه گزارشات سفرها و انتقال تجارب داشته باشد تا شاهد تبدیل گزارشات به سود فعالیت های شهری باشیم.

احمد صادقی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: نیازی به حضور فیزیکی و هزینه هنگفت در برخی سفرها نیست و کسانی که به سفرها انتقاد دارند به عدم انتشار و میزان هزینه ها سفر است.

صادقی با انتقاد از اینکه دستاوردهای سفرها منتشر نمی شود، گفت: مردم باید بدانند که هزینه هدررفت نبوده است.

وی با طرح این پرسش که چرا گزارش سفرها کامل ارایه نشده است، گفت: می توان سامانه سفرهای خارجی را به سامانه شفافیت متصل کرد تا مشکل بارگذاری اطلاعات حل شود.

سید جعفر تشکری هاشمی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت سفرهای خارجی تاکید کرد و این سفرها را موجب افزایش آگاهی برای اجرای پروژه‌ها دانست و گفت: در شهرداری تهران میلیاردها تومان برای پروژه ها هزینه می کنند و باید برای اجرای پروژه ها از تجربه سایر کشورها استفاده کرد.

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: گزارشات ارائه شده در این خصوص باید آماری باشد که به همین شکل ارائه شد.

ناصر امانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه انتظار ما این بود که گزارش کیفی تر باشد اما آماری بود، گفت: آمار سفرها در دهه ۹۰ و سال ۱۴۰۰ قابل مقایسه نیست؛ چراکه در دهه ۹۰ شاهد گشایش های بین المللی بودیم و از هر کشوری به راحتی ویزا می گرفتیم و در آن زمان آتش نشانان را به لندن اعزام کردیم اما امروز تحریم ها زیاد است و امکان چنین سفرهایی وجود ندارد لذا مقایسه اشتباه است.

وی با بیان اینکه ضرورت و خروجی سفر باید در گزارشات لحاظ شود، گفت: بنده ۱۰ سال در کمیته سفرهای خارجی حضور داشتم و در مورد حضور مدیران باید حداکثر سخت گیری لحاظ می شد اما برای کارشناسان این سخت گیری نبود چون تخصصی بود.

امانی ادامه‌داد: اگر سفر ضرورت و خروجی داشته باشد، حتما از آن حمایت خواهیم کرد و باید انجام شود. 

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گزارش حسابرسی شرکت نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و شرکت سرمایه‌گذاری شهر را بررسی و تصویب کردند.

ادامه دارد....

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha