سبحان رجب پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه استفاده مردم از کارت سوخت در اختیار جایگاهها باید محدود به مواقع اضطرار شود، افزود: افرادی که کارت سوخت خود را گم کردهاند و منتظر صدور کارت سوخت المثنی هستند یا کسانی که بیش از سهمیه در نظر گرفته شده یعنی ۱۵۰ لیتر در هر ماه سوخت مصرف کردند، می توانند از کارت سوخت بنزین آزاد در جایگاه ها استفاده کنند.
وی با بیان اینکه هدف شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، جمعآوری تمام کارتهای سوخت در جایگاهها نیست بلکه هدف ساماندهی آن است، خاطرنشان کرد: استفاده مردم از کارت سوخت شخصی از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
وی با تشریح نحوه استفاده مردم از کارت سوخت بنزین آزاد در جایگاه ها، بیان کرد: اگر شهروندی کارت سوخت خود را گم کرد، مدتی که تا صدور کارت سوخت المثنی زمان خواهد برد در این بازه زمانی میتواند با در دست داشتن رسید از پلیس + ۱۰ از کارت سوخت اضطراری جایگاهها استفاده کند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت که تلاش شرکت این است که این زمان نیز کاهش یابد و هر چه سریعتر کارت سوخت المثنی به دست مردم برسد.
رجب پور با بیان اینکه مردم به طور کامل در حال همکاری با ما در سطح جایگاههای عرضه سوخت هستند و از کارت سوخت شخصی خود نیز استفاده میکنند، گفت: فرهنگسازی در این حوزه به سرعت در حال انجام است.
استان مازندران دارای ۲۱۳ جایگاه سوخت است که ۱۲۶ مورد آن مربوط به سوخت بنزین بوده و باقی جایگاه های گاز طبیعی است. این استان همچنین دارای ۲ شرکت پخش فراورده های نفتی یکی با نام منطقه ساری و دیگر با نام منطقه نوشهر و چالوس است.
نظر شما