به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد جلائی شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه اجرای طرح محرومیت زدایی محلات کم برخوردار، با بیان اینکه تصمیمات در این بخش نباید تنها به برگزاری جلسات ختم شود، اظهار کرد: اجرای تصمیمات اتخاذ شده در جلسات محرومیت زدایی با اقدام و عمل جهادی میسر خواهد بود.
وی با تاکید بر لزوم شناسایی امکانات و کاستی های موجود به تفکیک در محلات کم برخوردار از دستگاههای متولی گیلان خواست تا از طریق شورای برنامهریزی نسبت به رفع کاستی ها و تخصیص اعتبار برای پروژه های نیمه تمام در این محلات اقدام کنند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان بر ضرورت رویکرد جهادی از سوی مدیران برای محرومیت زدایی محلات کم برخوردار و حاشیه نشین شهری اظهار کرد: در این ارتباط دستگاههای اجرایی استان نباید جزیره ای عمل کنند ضمن اینکه برای محرومیت زدایی و ارایه خدمات به ساکنان محلات کم برخوردار همکاری لازم را داشته باشند.
جلائی خاطر نشان کرد: موضوع جدی که باید پیگیری شود این است که چگونه با مشکلات و کاستی های موجود در مناطق حاشیه نشینی و سکونتگاه های غیر رسمی مواجه شویم و مشکلات را ریشه یابی و آسیب شناسی کنیم تا با برنامه ریزی درست و دقیق در راستای ساماندهی و ارایه خدمات در ابعاد عمرانی، اجتماعی و فرهنگی به ساکنان محلات کم برخوردار گام برداریم.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اظهار کرد: امروزه ساخت ویلاهای لوکس یا واحدهای مسکونی در قالب شهرک در روستاها، زنگ خطر را برای بافت فرهنگی روستا به صدا در آورده و به تبع آن مشکلات جدی اجتماعی و اقتصادی در سطح جامعه به وجود میآورد.
جلائی با بیان اینکه در دهه هفتاد شاهد رشد ۳.۶ درصدی حاشیه نشینی در ایران بودیم، خاطر نشان کرد: بخشی از تصمیمات برای رفع مشکلات حاشیه نشینی در سطح ملی و با پیگیری در وزارتخانه ها انجام می شود و بخش دیگری نیز با برگزاری جلسات استانی در راستای شناسایی مشکلات موجود با هدف ادامه پیگیری ها در سطح ملی صورت می گیرد که باید مورد توجه باشد.
نظر شما