«مهرداد جهانی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۱۵۶ روستای بالای ۲۰ خانوار در شهرستان شازند وجود دارد که با حمایتهای دولت سیزدهم در مدت ۲ سال اخیر، ۲۱ کیلومتر راه روستایی در این شهرستان ایجاد و تمام این روستاها از راه آسفالته برخوردار شدند.
وی بیان کرد: در راستای محرومیتزدایی از روستاها و مناطق کمبرخوردار استان مرکزی، با ساخت ۹ کیلومتر راه روستایی در شهرستان شازند، چهار روستای «ده ذوالفقار»، «چهارچریک»، «آدینه مسجد» و «علی آباد» از نعمت راه آسفالته برخوردار شدند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی ادامه داد: این روستاها در مرز بین ۲ استان مرکزی و لرستان قرار دارند که با اجرای این طرح، مسیر ارتباطی این روستاها هم به سمت شازند و هم به سمت بروجرد به طور کامل آسفالت شد.
جهانی گفت: برای ساخت راه روستایی «چهارچریک - ده ذوالفقار»، «آدینه مسجد» و «علی آباد» بیش از ۲۷۰ میلیارد ریال هزینه صرف شد.
وی اظهار کرد: در زمینه ساخت، نگهداری و توسعه راههای شهرستان شازند، اقدامات بسیاری در دولت سیزدهم انجام شده است که از جمله میتوان به ساخت راههای روستای «ده حسین»، «چهارچریک»، «آدینه مسجد بالا»، «آدینه مسجد پایین»، «علی آباد»، «بان و تکیه» و لکهگیری و روکش آسفالت جاده اراک - بروجرد اشاره کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی اضافه کرد: لکهگیری و روکش آسفالت شازند - ازنا و شازند - دوراهی، نصب بیش از ۱۲ کیلومتر روشنایی طولی در گردنه توره، گردنه زالیان و محور شازند - آستانه، تعریض جاده و تکمیل پل در جاده شازند - آستانه و نصب حفاظ میانی بتنی در محور اراک - بروجرد و شازند - آستانه، تعریض محور بصری به طول ۱۵ کیلومتر از دیگر اقدامات انجام شده در مدت ۲ سال گذشته در شهرستان شازند است.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راه های روستایی تشکیل داده است.
نظر شما