توسعه بندر راهبردی چابهار در گرو سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی

چابهار- ایرنا- معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار گفت: توسعه بندر راهبردی چابهار در گرو سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی است و وجود سرمایه گذاران در تنها بندر اقیانوسی ایران موجب رشد و توسعه این شهر راهبردی بندری خواهد شد.

جواد سپاهی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این روزها شهرستان چابهار نامی شناخته شده در فضای اقتصادی کشور و بین‌الملل است، شهری راهبردی که در جنوب سیستان و بلوچستان بوده و شهر چابهار به علت دسترسی مستقیم به اقیانوس به "پایتخت اقیانوسی" ایران لقب گرفته و همین موضوع باعث شده تا در سال‌های اخیر این بندر موردتوجه قرار گیرد و زیرساخت‌های لازم نیز در این شهر بندری یکی‌ پس از دیگری در حال راه‌اندازی هستند.
وی بیان کرد: در زمینه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی توجه کمتری به این شهر مهم بندری شده و نیاز است تا سرمایه‌های بخش خصوصی برای توسعه هر چه بیشتر این شهر بندری وارد چابهار شود.
فرماندار چابهار ادامه داد: امسال نیز مانند سال‌های گذشته با توجه‌ به اهمیت مباحث اقتصادی رهبر انقلاب سال را سال "رشد تولید و مهار تورم" نامگذاری کرده‌اند این امر برای ما به‌عنوان یک شعار نیست؛ بلکه یک فرمان ولایت است و به همین خاطر ما از ابتدای شروع سال برنامه و اهدافمان که باعث رشد تولید و مهار تورم شود را برنامه‌ریزی کردیم.
وی افزود: ما در جلسات متعدد از سرمایه‌گذاران و مدیران دعوت کردیم و تأکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران را داشتیم و از مدیران خواستیم که خدمات تسهیلگری را برای تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران فراهم کنند.
سپاهی با بیان اینکه در حال تدوین یک کتابچه راهنمای توسعه سواحل مکران بویژه کتابچه شهرهای ساحلی سیستان و بلوچستان هستیم، خاطرنشان کرد: از همکاران در ادارات مختلف درخواست کردیم توانمندی‌ها و قابلیت‌هایی که در این محدوده جغرافیایی وجود دارد بررسی کنند و در یک بسته کامل اقتصادی برای رشد تولید برنامه‌ریزی شود تا بتوانیم به‌صورت عملی این موارد را اجرا کنیم.
وی اظهارداشت: وقتی بسته‌ها آماده شوند؛ یعنی وضعیت مشخص است و می‌توانیم به سرمایه‌گذاری که رجوع می‌کند راهنمایی‌هایی را ارائه دهیم.
معاون استاندار سیتسان و بلوچستان با اشاره به اینکه هم‌اینک چابهار به‌عنوان پیشانی امنیتی و اقتصادی استان و کشور محسوب می‌شود تصریح کرد: این شهر کریدور جنوب به شمال و شرق به غرب است و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بسیار خوبی را نیز در این شهرستان داریم این شد که وقتی بسته‌ها آماده شدند و همه شرایط زمینه‌سازی شد وقتی سرمایه‌گذار برای گرفتن مجوز اقدام کرد ما او را راهنمایی کنیم و اطلاعات کافی را در اختیار او قرار دهیم تا انتخاب و سرمایه‌گذاری را انجام دهد.
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های مختلفی در بحث شیلات و کشاورزی داریم افزود: با توجه به اینکه این شهرستان خود یک گلخانه طبیعی است می‌توانیم انواع گیاهان استوایی را نیز کشت دهیم تا از خروج ارز به خارج از کشور جلوگیری شود و همچنین می‌توانیم ارز آوری خوبی از آنها برای کشورمان داشته باشیم.
سپاهی اظهارداشت: مباحث اداره بندر، ترانزیت و شرایط صنعتی را در اولویت‌های بعدی قرار خواهیم داد و از آن استفاده خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: در رأس همه مباحث گردشگری را خواهیم داشت که برنامه‌های بسیار جامع و خوب و بسته‌های مناسب برای گردشگری در جغرافیای ساحلی استان از جمله زرآباد، کنارک، چابهار و دشتیاری را خواهیم داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha