به گزارش ایرنا، بهرام عیناللهی وزیر بهداشت در سفری ۲ روزه به چهارمحال و بختیاری از طرحهای بهداشت و درمان از نزدیک بازدید و طرحهای مختلف این حوزه را پیگیری میکند.
هماکنون دانشگاه علوم پزشکی استان با در اختیار داشتن سه مرکز آموزشی درمانی، ۹بیمارستان به مردم خدماترسانی میکند.
در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هماکنون ۱۰ شبکه بهداشت و درمان و ۶۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و ۶۹ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و سه مرکز آموزش بهورزی فعال است.
هماینک ۳۱۶ خانه بهداشت، ۳۱پایگاه سلامت غیر ضمیمه شهری، ۶۲ پایگاه سلامت ضمیمه شهری و چهار پایگاه سلامت روستایی و چهار واحد تسهیلات زایمانی در زمینه خدمات حوزه بهداشتی و درمانی به مردم استان خدماترسانی میکنند.
میزان دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی در روستاها از ۲۵ درصد به ۱۰۰ درصد، تعداد پزشک عمومی از ۱۵ نفر به ۳۷۴ نفر و تعداد بهورزان از ۹۰ نفر به ۵۲۰ نفر افزایش پیدا کرده است.
هماینک یکهزار و ۸۱۲ تخت بیمارستان در استان فعال است و اکنون در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی استان با در اختیار داشتن سه مرکز آموزشی و درمانی، هفت بیمارستان درمانی، یکهزار و ۸۱۲ تخت فعال بیمارستانی، ۳۷۴ پزشک عمومی، ۳۵۱ پزشک متخصص و فوق تخصص، ۹۹ دندانپزشک، یکهزار و ۶۹۰ پرستار، ۱۸۷ تخت ویژه، ۸۱ آمبولانس پیش بیمارستانی(۱۱۵) و تجهیزات مختلف به مردم استان خدمات رسانی ارائه میدهد.
تجهیز و راهاندازی "مگا آی. سی. یو" مرکز آموزشی درمان آیت الله کاشانی با هزینه ۲۰ میلیارد تومان،تجهیز مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی و هاجر به دستگاه دوم "سی. تی. اسکن" پیشرفته به مبلغ ۲۴ میلیارد تومان، تجهیز بیمارستانهای ولیعصر بروجن و شهدای لردگان به دستگاههای ماموگرافی دیجیتال به مبلغ ۶ میلیارد تومان، افزایش تعداد تختهای ویژه آی.سی.یو و تجهیز کامل آنها در بیمارستانهای سیدالشهداء(ع) فارسان و شهداء لردگان و هاجر (س) به مبلغ ۹ میلیارد تومان از مهمترین اقدامات برای توسعه زیرساختها و تجیهزات پزشکی بوده است.
نظر شما