امان الله رخشانی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در راستای ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، نظارتهای بهداشتی مستمر بر عرضه فرآوردههای خام دامی در قالب بازدیدهای مشترک، توسط کارشناسان ادارات دامپزشکی، جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت و فرمانداری شهرستان خاش از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی نظیر رستوران، قصابی و سردخانه ها در سطح شهرستان انجام شد.
وی ادامه داد: در این بازدیدهای مشترک بیشاز ۲۲۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی از قبیل گوشت گوسفندی تاریخ منقضی شده، گوشت چرخ کرده وآلایش خوراکی ناسالم و غیرقابل مصرف انسان جمع آوری و برابر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور نسبت به معدوم سازی آنها اقدام شد.
رئیس اداره دامپزشکی خاش گفت: در بازدید از ۳۸ واحد صنفی نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، چهار واحد صنفی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی مورد تذکر بهداشتی قرار گرفتند.
وی بیان کرد: این بازدیدها که به صورت مستمر با هماهنگی ادارات مرتبط در زمینه سلامت جامعه به منظور افزایش سطح بهداشت و سلامت فرآوردههای خام دام مصرفی شهروندان گرامی در این شهرستان انجام میشود.
نظر شما