۱۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۱۰
کد خبر: 85130391
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

زنگ ۱۵ خرداد در مدارس ورامین نواخته شد

۱۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۱۰
کد خبر: 85130391
زنگ ۱۵ خرداد در مدارس ورامین نواخته شد

ورامین - ایرنا - در آستانه شصتمین سالگرد قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم دشت ورامین، زنگ گرامیداشت این قیام در مدارس شهرستان ورامین نواخته شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در این مراسم که روز شنبه در مدرسه شهدای ۱۰ دی ورامین برگزار شد اظهار داشت: امام خمینی (ره) با انقلاب شکوهمند اسلامی خود، حق حیات بر گردن همه آزادگان جهان دارد و اگر از ارزش‌های موجود در جهان صدایی به گوش می رسد، به خاطر شخصیت امام راحل است.

حجت الاسلام سید محسن محمودی افزود: یکی از مهمترین رخدادهای دوران انقلاب اسلامی ملت ایران به رهبری امام راحل، قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم ایران به ویژه مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا است که اهمیت آن تا به آنجا است که در اندیشکده های اسرائیلی ۱۵ خرداد ورامین مورد کنکاش و ارزیابی قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: ۱۵ خرداد هویت دشت ورامین است و نباید این واقععه بزرگ که باعث آغاز نهضت انقلاب اسلامی شد، غافل شویم و لازم است تا جوانان و نوجوانان ایران اسلامید با چنین فرهنگی در مدارس آشنا شوند.

این مسئول از معلمان و دبیران خواست تا با واکاوی جریان رخداد تاریخی قیام ۱۵ خرداد ورامین، ابعاد مختل فاین قیام را برای دانش آموزان بازگو کنند تا جوانان ورامینی با تاریخ و هویت خودش بیش از پیش آشنا شوند.

امام جمعه موقت ورامین از شهدای ۱۵ خرداد به عنوان افراد بصیر و شجاع زمانه یاد کرد و افزود: وقتی به خاطرات بازماندگان قیام ۱۵ خرداد ورامین دقت می کنیم، شهدای این قیام در مقابل تهدیدات مستقیم عوامل رژیم بدون ترس و با بصیرت سخنان ماندگاری را بیان می کنند و بیان این سخنان در دوران خفقان آن زمان، نشان از عشق و ارادت آنان را امام راحل و راه خدا دارد.

وی از معلمان خواست تا با اجرای برنامه های جذاب و هوشمندانه برای حفظ جوانان تلاش کنند تا در زمانه ای که دشمن با تمام ابزار خود به میدان آمده ،آینده سازان کشور را از دام فتنه‌ها مصون کنند.

در پایان این مراسم از خانواده شهدای ۱۵ خرداد دشت ورامین تقدیر شد. به گزارش ایرنا، در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، مردم شهرستان‌های ورامین و پیشوا با اطلاع از دستگیری امام راحل پای پیاده و کفن پوش به سمت تهران به حرکت در آمدند در این مسیر هفت تن از جوانان این دیار به نام‌های سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ ،معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی در پل تاریخی باقرآباد به دست نیروهای رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند. ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha