تاسیس نخستین صندوق سرمایه‌گذاری خصوصی برای حمایت از دانش‌بنیان‌ها

تهران- ایرنا- مدیر امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین، از برنامه این صندوق برای تاسیس صندوق سرمایه گذاری خصوصی (PE) و بهره‌برداری از پلتفرم سرویس ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به دانش‌بنیان‌ها در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی خبر داد.

محمد کلاهی در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، در خصوص برنامه های این صندوق در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی با اشاره به اینکه، نمایشگاه صنعت مالی به عنوان بزرگترین رویداد مالی کشور و منطقه خاورمیانه، امسال نیز همچون سنوات گذشته با حضور گسترده فعالان اقتصادی و بزرگان بازار پول و سرمایه کشور برگزار می شود، افزود: صندوق توسعه فناوری های نوین نیز به عنوان بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور همچون ادوار گذشته در این دوره حضور دارد.

وی با تاکید بر اهمیت حوزه دانش بنیان و فناور در برنامه ریزی های کلان اقتصادی کشور و ضرورت توجه ویژه به تامین مالی این حوزه گفت: در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی، صندوق توسعه فناوری های نوین به عنوان شریک هوشمند کسب و کار به همراه سبد متنوعی از خدمات خود نظیر تسهیلات، ضمانت نامه پیمانکاری و تعهدپرداخت، سرمایه گذاری خطر پذیر و مشارکت در پروژه برای ارائه به شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق و همچنین سبد کاملی از محصولات حوزه فین تک برای بازیگران تامین مالی حوزه فناوری شامل بانک ها، نهادهای اجرایی و نهادهای سرمایه گذاری در این نمایشگاه شرکت می کند.

تاسیس نخستین فاند سرمایه گذاری خصوصی صندوق های پژوهش و فناوری برای حمایت از دانش بنیان ها

کلاهی همچنین از برنامه صندوق توسعه فناوری های نوین در اشتراک گذاری محصولاتی نظیر فناورکارت، سامانه اعتباریار، سامانه وجوه یار، سامانه لندتک، فاینو فاند و سایر سامانه های خود را در این نمایشگاه با سایر بازیگران حوزه اقتصادی کشور خبر داد. فاند (Fund) به معنای تهیه کردن مبلغی برای هدفی خاص یا همان سرمایه‌گذاری است.

از انعقاد تفاهم نامه همکاری نئوبانکی تا تاسیس صندوق سرمایه گذاری خصوصی دانش بنیان

مدیر امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری های نوین همچنین با بیان اینکه، امسال نیز برنامه های متنوعی در نمایشگاه صنعت مالی خواهیم داشت، انعقاد تفاهم نامه با یک بانک در حوزه های کلان همکاری های مالی و بانکی و همچنین انعقاد تفاهم نامه با چندین هلدینگ فناوری و نوآوری در حوزه تحول دیجیتال و تبادل زیرساخت های نئوبانک را از آن جمله نام برد.

کلاهی با اشاره به رونمایی از نخستین نئوبانک حوزه فناوری در نمایشگاه اینوتکس دوازدهم در پارک فناوری پردیس خاطرنشان کرد: این نئوبانک که بدنبال تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری های نوین و بانک قرض الحسنه مهر ایران به زیست بوم فناوری کشور منعقد شد، قرار است با راه اندازی نخستین سرویس خود وارد فاز بهره برداری شود و این سرویس در واقع ارائه تسهیلات قرض الحسنه به شرکت های دانش بنیان و فناور از طریق این پلتفرم است.

تاسیس نخستین فاند سرمایه گذاری خصوصی صندوق های پژوهش و فناوری برای حمایت از دانش بنیان ها

وی از تاسیس نخستین صندوق سرمایه گذاری خصوصی (PE) زیست بوم دانش بنیان و فناور با مدیریت صندوق نوین به عنوان بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی خبر داد و افزود: در نمایشگاه امسال برای نخستین بار به عنوان یک صندوق پژوهش و فناوری به حوزه تشکیل صندوق های خصوصی (PE) ورود خواهیم کرد.

کلاهی ادامه داد:بر این اساس صندوق نوین به عنوان موسس اصلی تفاهم نامه ای با دیگر موسسان این صندوق در نمایشگاه صنعت مالی منعقد خواهد کرد تا زمینه تاسیس و تشکیل یک صندوق سرمایه گذاری خصوصی و تخصصی در حوزه دانش بنیان و فناوری کشور با محوریت و مدیریت یک صندوق پژوهش و فناوری فراهم شود.

ارائه بسته فین تک، سامانه های مدیریتی و اعتباری به بازارهای مالی کشور

مدیر امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری های نوین با اشاره به عملیاتی شدن محصولات و سامانه های تولید شده توسط شرکت های گروه این صندوق و ارائه آنها در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی گفت: محصولات این صندوق قابل استفاده برای کلیه بازیگران حوزه فناوری و نوآوری شامل بانکها، پارک های فناوری، صندوق های پژوهش و فناوری، نهادهای دولتی و اجرایی، کراودفاندها، صندوق های قرض الحسنه، شرکت های سرمایه گذاری و شتاب دهنده ها است.

وی یادآور شد: سامانه هایی همچون سامانه مدیریت صندوق های پژوهش و فناوری (فاینو فاند)، سامانه لندتک فروش اقساطی (تاپلند)، سامانه مدیریت وجوه اداره شده تبصره ۱۸ (وجوه یار)، اولین سامانه تخصصی ارزیابی و اعتبارسنجی آنلاین و مبتنی بر نرم افزار کشور (اعتباریار) به همراه سامانه های دیگر که مجموعا بیش از ۱۰ محصول ویژه نرم افزاری است در این دوره از نمایشگاه رونمایی و بازرونمایی خواهد شد. همچنین این محصولات در قالب کارگاه های مستقر در غرفه صندوق به بازدیدکنندگان و فعالان حوزه بانک، بورس و بیمه معرفی و ارائه خواهد شد.

کلاهی با اشاره به ارائه مشاوره های تخصصی توسط کارشناسان این صندوق در روزهای برگزاری نمایشگاه تصریح کرد: علاوه بر ارائه مشاوره تخصصی در حوزه های تامین مالی، ‌دریافت ضمانت نامه و مشارکت صندوق در پروژه شرکت های دانش بنیان و فناور جهت توسعه بازار و رونق فروش و رشد شرکت ها، کارگاه های آموزشی نیز به منظور آشنایی و آموزش علاقمندان جهت نحوه تدوین طرح های توجیهی، تهیه گزارش های ارزش گذاری، کارگاه تجزیه و تحلیل صورت های مالی و آشنایی با ابزارهای مختلف تامین مالی در دستور کار صندوق در ایام این نمایشگاه است.

تاسیس نخستین فاند سرمایه گذاری خصوصی صندوق های پژوهش و فناوری برای حمایت از دانش بنیان ها

وی ظرفیت سازی و شبکه سازی با سایر فعالان اقتصادی و ارکان مهم حوزه مالی کشور را مهمترین هدف حضور صندوق توسعه فناوری های نوین در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی ذکر کرد.

مدیر امور اداری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری های نوین در ادامه گفت: این صندوق به عنوان بازوی تامین مالی زیست بوم نوآوری کشور همواره تلاش می کند با حضور خود در نمایشگاه ها و توسعه ارتباط با سایر نهادها، ظرفیت های جدیدی را در تامین مالی زیست بوم دانش بنیان و فناور کشور ایجاد تا بتواند در انجام رسالت خود یعنی تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان بیش از پیش تلاش کند.

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (FINEX۲۰۲۳) از ۱۶ تا ۱۹ خردادماه از ساعت ۸ تا ۱۶ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha