به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم که روز چهارشنبه برگزار شد، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گلستان در سخنانی گفت: این مدرسه در زمینی به مساحت سه هزار و ۲۰۰ مترمربع با زیربنای ۵۰۰ مترمربع با مشارکت خیرین مدرسهساز ظرف یکسال ساخته میشود.
وحید فراهی افزود: ۵۰ درصد هزینه ساخت این آموزشگاه که پیشبینی اعتبار مورد نیاز آن ۲۰ میلیارد ریال است توسط «علیمحمد چوپانی» نیکوکار گنبدی تامین و بقیه هم توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان تامین خواهد شد.
وی اضافه کرد: تلاش میکنیم این مدرسه که در راستای کاهش سختیها و مشکلات خانوادههای دارای فرزند مبتلا به اوتیسم ساخته میشود، در کوتاهترین زمان ممکن احداث شود.
به گزارش ایرنا، «اوتیسم» ( Autism) یا درخودماندگی، نوعی اختلال رشدی (از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص میشود و علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز میکند و علت اصلی آن هنوز ناشناخته است.
به افرادی که این اختلال را دارند «اوتیستیک» یا درخود مانده گفته میشود، این اختلال در پسران شایعتر از دختران است و وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز «اوتیسم» ندارد.
این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارتهای ارتباطی تأثیر میگذارد و کودکان و بزرگسالان مبتلا به «اوتیسم» در ارتباطات کلامی و غیرکلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیتهای مربوط به بازی، مشکل دارند و این اختلال، ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار میسازد.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی هم با قدردانی از کمک خیرین مدرسهساز برای ساخت مدرسه «اوتیسم»، گفت: درحال حاضر حدود ۱۰۰ دانشآموز مبتلا به این بیماری در گنبدکاووس و شهرستانهای واقع در شرق گلستان وجود دارد.
امانقلیچ شادمهر افزود: گلستان فقط یک مدرسه «اوتیسم» آنهم در شهر گرگان دارد و تردد روزانه دانش آموزان شرق استان علاوه بر سختیهایی که دارد، هزینه بالایی را به خانوادهها تحمیل میکند.
همچنین معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با قدردانی از کمک خیرین قول داد این آموزشگاه در کمتر از یک سال با تامین سهم دولت، ساخته شود.
حمیدرضا خانمحمدی همچنین از مدرسه کانکسی روستای قورپلجه بخش مرکزی گنبدکاووس نیز بازدید کرد و قول تامین ۲ کانکس جدید یا ساخت مدرسه جدید در این روستا را داد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا، از وجود هزار و ۷۳ مدرسه کانکسی مستقل با بیش از ۱۰ دانش آموز در کشور خبر داد و گفت: در نظر داریم در قالب «طرح شهید پناهی» تمامی مدارس کانسکی را تا سال مالی ۱۴۰۳ جمعآوری کنیم.
خانمحمدی اضافه کرد: البته تعدادی کلاس کانکسی در قالب ضمیمه یا الحاقی در مدارس وجود دارد که آنها هم به تدریج برچیده خواهند شد.
به گزارش ایرنا، روستای «قورپلجه» با چهار هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر گنبدکاووس قرار دارد و ۵۳۰ دانش آموز دختر و پسر مقطع ابتدایی این روستا در یک آموزشگاه و در ۲ نوبت صبح و عصر یکی بنام مدرسه «قدس» و دیگری بنام «شقایق» و چهار کانکس نصب شده کنار آموزشگاه در مجموع ۱۹ کلاس درس مشغول تحصیل هستند.
آموزش و پرورش شهرستان ۴۱۱ هزار نفری گنبدکاووس حدود ۹۶ هزار دانشآموز از پیش دبستانی تا متوسطه دوره دوم دارد.
طرح شادابسازی در ۱۰ هزار مدرسه کشور اجرا میشود
معاون وزیر آموزش و پرورش: ۲ هزار مدرسه جدید امسال تحویل آموزش و پرورش میشود
هنرستان ۱۲ کلاسه تمام خیرساز گنبدکاووس افتتاح شد
فیلم / افتتاح هنرستان خیرساز گنبدکاووس با حضور رییس سازمان نوسازی
نظر شما