به گزارش ایرنا، سعید پناهی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این خط در مساحت ۱۰ هزار متر مربعی و با سرمایه گذاری ۲هزار و ۸۰۰ هزار میلیارد ریالی و برای تولید ۴ هزار دستگاه انواع کامیونت، کشنده و ون ایجاد شده است.
وی برنامه تولید امسال این خط تولید را ۵۰۰ دستگاه اعلام و اضافه کرد: این خط تولید در کمتر از شش ماه تجهیز و راه اندازی شده و با ایجاد این خط برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و بیش از ۳۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.این خط تولید در کمتر از شش ماه تجهیز و راه اندازی شده و با ایجاد این خط برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و بیش از ۳۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.
پناهی افزایش تنوع محصولات کامیونت از ۶ تن به بالا که نیاز آن در کشور کاملا محسوس می باشد از مهمترین اهداف ایجاد این خط دانست و گفت: افزایش کیفیت تولیدات در این حوزه، افزایش تولید روزانه به ۲۰ دستگاه، تلاش برای تنوع بخشی به تولیدات تراکتورسازی و خروج از تک محصولی در این واحد صنعتی و مهمتر از همه ایجاد اشتغال از دیگر اهداف راه اندازی این خط تولید می باشد.
این فعال صنعتی خبر خوشی هم به حوزه هایی که نیازمند کامیونت های ۱۱ تنی هستند داد و اظهار کرد: کامیونت ۱۱ تنی به عنوان یک محصول راهبردی که نیاز بسیاری از حوزه های و صنایع می باشد همزمان با این افتتاح در این مجموعه تولید و به متقاضیان عرضه خواهد شد.
به گزارش ایرنا، شرکت خودروسازان دیزلی آذربایجان یکی از ۱۲ شرکت اقماری تراکتورسازی ایران می باشد که ۸ شرکت در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور می باشد که در حال حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین و بالغ بر ۴۱ میلیون دلار ارز آوری طی سال گذشته از محل صادرات انواع تراکتور، موتور و قطعات ریخته برای کشور داشته است.
به گزارش ایرنا ، آیت الله سیدابراهیم رییسی آخر هفته جاری (روزهای ۱۸ و ۱۹ خرداد جاری) به عنوان پنجمین سفر از دور دوم سفرهای استانی به آذربایجان شرقی سفر می کند بر این اساس ۲۲۰هزار میلیارد تومان اعتبار طرح و تسهیلات به استان پیش بینی شده است.
نظر شما