به گزارش خبرنگار ایرنا، "سلمان اسماعیلی" روز پنجشنبه در نشست شورای هماهنگی ترافیک شهرستان ملایر، افزود: طرحهای ترافیکی باید عالمانه و کارشناسی شده مطالعه و اجرایی شود و رضایتمندی مردم را جلب کند.
وی با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره "مبل و منبت از عید قربان تا غدیر"، بیان کرد: متناسب با محلهای برگزاری این جشنواره، نیازمند طرح ترافیکی عالمانه و کارشناسی شده هستیم.
فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه طرح ترافیکی باید جوابگوی آینده شهر باشد، ادامه داد: برگزاری جشنواره مبل و منبت ملایر یکی از مهمترین موضوعات این شهرستان است که دستگاههای متولی ترافیک، باید از هماکنون آمادگی لازم را برای برگزاری آن داشته باشند.
اسماعیلی تاکید کرد: چنانچه نیاز بود طرحهای ترافیکی همزمان با برگزاری جشنواره در محورهای اصلی و برخی خیابانهای سطح شهر نیز مطالعه، بررسی و اجرا شود.
به گفته وی؛ با توجه به شروع اوج سفرهای تابستانی و پیشبینی ورود بیش از ۱۵ هزار مسافر به ملایر، بیشتر ترددها به شهرستان ملایر در زمان برگزاری جشنواره از طریق خودرویی و جادهای انجام خواهد شد.
معاون استاندار همدان اظهار داشت: در همین راستا، اجرای طرحهای ترافیکی در محورهای اصلی شهر باید پیشبینی شود.
اسماعیلی یادآور شد: از هماکنون باید اشکالات و موارد ایمنی در برخی جادهها، مسیرهای ارتباطی و گردنههای حادثهخیز این شهرستان رفع شود.
به گفته وی؛ چهارمین جشنواره "عید تا عید مبل و منبت" بهترین فرصت برای مطالعه و اجرای طرحهای ترافیکی، رفع نقاط حادثهخیز و اصلاح موارد ایمنی در جادهها، فرهنگسازی و اجرای کارهای فرهنگی است.
فرماندار ویژه ملایر همچنین بر لزوم ساماندهی جگرکیهای در معابر و میادین اصلی شهر و تدوین طرح ترافیکی در مسیر تردد مسافران به شهرک تخصصی مبلمان منبت حاجیآباد در زمان برگزاری جشنواره تاکید و بیان کرد: دستگاههای خدماترسان همچون اورژانس و هلال احمر از هم اکنون باید آمادگی خود را در این زمینه تشدید کنند.
اسماعیلی همچنین با تاکید بر اینکه مجموعه شهرستان و فعالان مبل و منبت باید برای هر چه بهتر برگزار شدن این جشنواره پای کار باشند، افزود: امروز برند جهانی مبل و منبت ملایر رقبای جدی به ویژه در داخل کشور دارد.
وی تثبیت نشان جهانی منبت، معرفی هر چه بیشتر جهان شهر ملایر، رونق اقتصادی، تقویت گردشگری، تقویت ابعاد هویتی ملایر و گسترش نشاط و انسجام اجتماعی را از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره مبل و منبت برشمرد و تاکید کرد: برگزاری این جشنواره فرصت مناسبی برای حرکت جدیتر به سمت جهان شهرها است.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه علاوه بر بخش مبل و منبت، سایر بخشها همچون مراکز اسکان، حمل و نقل و واحدهای صنفی نیز از رونق اقتصادی این جشنواره منتفع خواهند شد، افزود: برگزاری چهارمین جشنواره مبل و منبت یک اقدام تاریخساز در این شهرستان است که با همراهی و همکاری تمامی بخشها موفقتر از سالهای قبل برگزار خواهد شد.
اسماعیلی گردشگری را یک رکن مهم توسعه به ویژه در حوزه اقتصادی برشمرد و اظهار داشت: با توجه به کسب ۲ عنوان جهانی انگور و مبل و منبت، نیاز به چرخش ثروت و سرمایه در این شهرستان داریم تا بتوانیم با برگزاری جشنوارهها و رویدادهای این چنینی، گردشگران زیادی را جذب کنیم.
به گزارش ایرنا؛ چهارمین جشنواره عید تا عید(قربان تا غدیر) از هشتم تا ۱۶ تیرماه در ملایر برگزار میشود.
ملایر شهر جهانی صنایع دستی است و بهمن ۱۳۹۸ هنر دست منبت ملایر بر اساس تصمیم شورای جهانی صنایع دستی در فهرست صنایع دستی جهان به ثبت رسید.
نظر شما