برداشتن موانع ازدواج از راه‌های تبیین گفتمان جوانی جمعیت است

اصفهان - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: برداشتن موانع ازدواج از راه‌های تبیین گفتمان جوانی جمعیت و قدم نخست برای تحقق آن است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا جان‌نثاری شامگاه پنجشنبه در آیین تجلیل از برگزیده گان رویداد ملی و اُستانی "جایزه جوانی جمعیت" در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی اصفهان افزود: برداشتن موانع ازدواج ازجمله راه های تبیین گفتمان جوانی جمعیت در جامعه است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد، گفتمان جوانی جمعیت را در جامعه تبیین کنیم و مقدمات این مهم فراهم شود و در این راستا قدم اول برداشتن موانع و ازآن جمله موانع ازدواج است.

وی تصریح کرد: برگزاری رویدادهایی مانند رویداد ملی و اُستانی "جایزه جوانی جمعیت" جنبه سمبلیک دارد و به منظور ارزش‌گذاری به مساله است تا ما را به اصل موضوع هدایت کند.

وی ادامه داد: جوانی جمعیت باید در دستور کار تمام دستگاه ها قرار بگیرد زیرا مساله روز کشور است و در این مسیر بایستی اهمیت این موضوع به همگان اطلاع رسانی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان بیان کرد: مردم ما به خصوص نسل جوان باید بدانند چرا دهه هفتاد مردم ما به فرزند کمتر تشویق شدند و این رویکرد چه آسیب‌هایی را به کشور ما وارد کرد.

جان‌نثاری خاطرنشان کرد: باید گفتمان جوانی جمعیت را در جامعه تبیین کنیم تا مقدمات این مهم در جامعه فراهم شود در این راستا برداشتن موانع ازدواج اهمت زیادی دارد.

وی رفتار مدیران را از عوامل تاثیرگذار در جوانی جمعیت دانست و عنوان کرد: رفتار مدیران یکی از مسایل مهمی است که می‌تواند در جوانی جمعیت اثرگذار باشد.

جان‌نثاری خاطرنشان کرد: حفظ کرامت یک مادر اگر بیش از بقیه رعایت شود تاثیرگذار است ولی متأسفانه دیده می‌شود نه تنها برخی مدیران به این مهم توجه ندارند بلکه قوانین این حوزه نیز به کُندی اجرا می‌شود.

جان‌نثاری تأکید کرد: جوانی جمعیت موضوع بسیار مهمی در کشور است و هر کدام از ما باید بتوانیم در این حوزه وظیفه خود را به خوبی ایفا کنیم تا زمینه‌های جوانی جمعیت در جامعه فراهم شود.

به گزارش ایرنا، در این مراسم از مجموعه آموزشی گره‌های ذهنی ازدواج در جوانان با عنوان ساز زندگی رونمایی و از ۳۵ نفر از برگزیدگان حوزه‌های مختلف که در رویداد جایزه ملی جمعیت استان شرکت کرده بودند تقدیر و قدردانی شد.

استان اصفهان اکنون با بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از لحاظ شاخص جمعیتی روند کاهشی دارد.حدود ۱۲ درصد از جمعیت استان سالمند و بالای ۶۰ سال هستند و شیب سالمندی در این خطه تند تر از میانگین کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha