به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «محمدطیب صحرایی» شامگاه پنجشنبه در پایان سفر به شهرستان سنقر در نشست خبری که با حضور معاونان استانداری در سرسرای فرمانداری سنقر برگزار شد؛ در تشریح هدف خود در سفر به شهرستان های استان، افزود: در این سفرها در دیدار با مردم و مدیران شهرستانی از نزدیک با مسائل و مشکلات شهرستان ها آشنا می شویم و برای حل آنها چاره اندیشی می کنیم.
وی در ادامه یکی از اهداف این سفرها را اولویت بندی حل بخشی از مشکلات شهرستان ها عنوان کرد و افزود: در این سفرها ظرفیت و توان تمام دستگاه های اجرایی استانی برای حل آن مسائل طی مدت زمان که مصوب می شود پای کار می آوریم.
صحرایی ایجاد هماهنگی، انسجام و همدلی بین دستگاه های اجرایی، ارگان ها و نهاده های مردم نهاده برای حل مشکلات اولویت بندی شده یکی دیگر از اهداف این سفرها بیان کرد که با هم افزایی بیشتری به حل مشکلات شهرستان بپردازند.
استاندار کرمانشاه اما مهم ترین دلیل سفرهای خود به شهرستان ها را پیگیری اجرای پروژه ها و مشکلات شهرستان عنوان کرد و گفت: تا پیگیری مستمر بر اجرای مصوبات و تصمیم گیری ها نباشد؛ کارها به موقع انجام نمی شود و این باعث دلسردی، ناامیدی و نارضایتی مردم و هزینه بر شدن پروژه ها می شود.
صحرایی بیان داشت: با این پیگیری ها به موقع مشکلات سر راه اجرای مصوبات و پروژه ها با رایزنی ها حل و فصل می شود.
وی در پایان از رسانه های استان خواست با استفاده از ظرفیتی که دارند برای حل مشکلات و مسائل استان تلاش و کوشش کنند.
سفر استاندار کرمانشاه به شهرستان سنقر با خیر و برکت بود
نماینده مردم شهرستان سنقرکلیایی نیز در این نشست خبری با اشاره به مصوبات و تصمیم گیری های که در شورای برنامه ریزی شهرستان صورت گرفت؛ سفر استاندار کرمانشاه و همراه تمام معاونان و مدیران کل استان به سنقر را با خیر و برکت توصیف کرد.
حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در ادامه به کلنگ زنی احداث ۲۸۰ واحد مسکونی شهر سنقر در این سفر اشاره کرد و گفت: همچنین در این سفر مصوب شده تا پایان تابستان برای اجرای کامل نهضت ملی مسکن شهرستان سنقر ۱۵۳ هکتار دیگر تعیین تکلیف شودف که خبر بسیار خوبی برای متقاضیان است.
وی همچنین به مصوب تعیین تکلیف ۸۰ واحد مسکن مهر که چند سال است در دعوای قضایی بلاتکلیف مانده است اشاره کرد و گفت: با حل این مناقشه مشکل تعداد زیادی از خانواده های این شهر حل خواهد شد.
حجت الاسلام حسینی کیا در بخش دیگر از سخنانش یکی از مهم ترین مشکلات شهر سنقر را محوطه بزرگ ۹۶ هکتاری بافت تاریخی عنوان کرد که مانع بزرگی برای ساخت و ساز و صنعت مسکن در شهرستان شده است و گفت: در این سفر مقرر شد تا یک ماه دیگر میراث فرهنگی و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و دیگر دستگاه ها طرحی تازه ای برای این بافت تاریخی تدوین کنند.
وی به مصوبه اجرای هرچه سریعتر باند دوم محور سنقر بیستون اشاره کرد و بیان داشت: مقرر شده تا نیمه مردادماه یک قطعه آن به بهره بردای برسد و تا پایان آبان همه قطعات این محور افتتاح شود و این کمک بزرگی به مردم شهرستان است زیرا واقعا جاده سنقر به بیستون یک قتل گاه می ماند و خانوارهای زیادی را عزادار کرده است.
نماینده مردم شهرستان سنقرکلیایی در مجلس شورای اسلامی همچنین از مصوبه تسریع پرداخت تسهیلات اشتغال این شهرستان در ستاد تسهیل و اشتغال استقبال کرد و ابزار امیدواری کرد با همکاری همه ارگان و دستگاه ها با این تسهیلات بخش بزرگی از بیکاری و مشکل واحدهای تولید حل شود.
حجت الاسلام حسینی کیا در بخش دیگر از صحبت های خود؛ راه اندازی یک شهرک صنعتی جدید در شهر سنقر با توجه به کمبود زمین در شهرک صنعتی فعلی و همچنین کمک به احداث ناحیه صنعتی روستای پارسینه را از دیگر مصوبات این سفر اعلام کرد و گفت: این واحدهای صنعتی کمک بزرگی برای صنعتی شدن شهرستان سنقر است.
وی همچنین به دیگر مصوبات سفر استاندار کرمانشاه مانند احداث پست ۶۳/۲۰ کیلو وات برق، تاکید بر آبرسانی آب شرب به روستاهای شهرستان، ۱۰۰ درصد شدن پوشش ارتباطی شهرستان و مصوباتی در حوزه کشاورزی برای تحت پوشش آبیاری نوین اراضی ، آموزش و پرورش اشاره کرد.
نظر شما