سمیه خاکپور روز شنبه ضمن تبریک بیستم خرداد روز جهانی صنایع دستی به خبرنگار ایرنا گفت: حضور و سکونت قومیت های مختلف در شهرهای پردیس و بومهن و بخش جاجرود ظرفیت های بسیار ارزشمندی در حوزه صنایع دستی با اساتید برجسته و متبحر ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: بر اساس شناسنامه های صادر شده برای صنعتگران در حال حاضر ۳۰۰ صنعتگر در سطح شهرستان فعال هستند که با فعالیت مستمر و برجسته آنها شاهد پیشرفت روز افزون صنایع دستی در شهرستان هستیم.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان پردیس اظهار داشت: هنرمندان شهرستان در کنار تولید صنایع دستی را با برگزاری کار گاههای یک روزه و برگزاری نمایشگاه صنایع دستی را معرفی میکنند و در کنار برگزاری نمایشگاههای مختلف تاکنون هنرمندان زیادی شناسایی و به جمع هنرمندان شناسنامه دار شهرستان پیوستند.
خاکپور خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاههای یک روز راهکار مناسبی برای معرفی هنر هنرمندان در حوزه صنایع دستی است و با همکاری ارگانهای مرتبط تاکنون معرفی خوبی از صنایع دستی شهرستان داشتیم.
این مسئول با اشاره به ارتباط صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: صنایع دستی و گردشگری از هم مجزا نیستند و کاملا با هم در ارتباطند، ساخت صنایع دستی توسط هنرمند با موادی که از طبیعت گرفته شده برای بازدید کنندگان و گردشگران جذاب است و با توجه به ظرفیت خوب صنایع دستی این شهرستان ،جذب گردشگران با حمایت نهادها و ارگانهای مرتبط محقق خواهد شد.
وی گفت: توسعه گردشگری با استفاده از ظرفیت صنایع دستی در ارتقای وضعیت هنرمندان شهرستان پردیس تاثیر گذار است.
خاکپور با اشاره به برخی از رشته های هنری فعال در شهرستان، اعلام کرد: رشته های قلم زنی، خراطی چوب، منبت، معرق سفال، سرامیک، چلنگری یا آهنگری سنتی، مینا کاری، ساخت زیورآلات سنتی، پته دوزی، رشتی دوزی، چاپ باتیک، گلیم بافی، قالی بافی و چاپ روی پارچه برخی از صنایع دستی شهرستان با اساتید صاحب نام در رشته های یاد شده هستند.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما