پنج نانو دارو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد

مشهد-ایرنا-رییس مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پنج دارو و نانو دارو به همت پژوهشگران جوان این مرکز اختراع و به مرحله تولید رسید.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر فرزین هادی زاده عنوان کرد: از جمله مهمترین محصولاتی که به همت محققان و دانشمندان این مرکز تولید شده است، تولید داروی "کووکسیر" از گیاه آنغوزه جهت بهبود و درمان کرونا و اومیکرون، پماد "آمفولیش" جهت درمان سالک، کپسول "سیناکورکومین" یک ترکیب آنتی‌اکسیدان، ضد التهاب و ضد تکثیر سلولی، داروی "سینادوکسوزوم" ضد سرطان و قرص "کروسینا" از زعفران برای درمان افسردگی از جمله این اقدامات محسوب می شود.

وی با بیان اینکه تاکنون گام های ارزشمندی در راستای رشد تولید و خودکفایی مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد برداشته شده، ادامه داد: این مرکز طرح‌های محصول محور بسیاری حول موضوع شعار سال تولید کرده است.

رییس مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد در یک دهه اخیر همواره جزو سه مرکز برتر کشور در این حوزه تخصصی بوده و امسال رتبه اول ارزشیابی را در میان تمامی مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کسب نموده است.

دکتر هادی زاده اظهار داشت: از مجموع ۱۳ دانشمند یک درصدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سه نفر از آنها از اعضای مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد هستند، مرکز تحقیقاتی‌ که همه ساله بالغ بر ۳۰۰ مقاله نمایه شده در پایگاه‌های علمی معتبر جهان دارد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی و همچنین حدود ۵۰ مرکز تحقیقاتی هم اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha