کوروش درخشانزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم در شهرستان دنا، اظهار کرد: این دولت در بحث گسترش و تقویت زیرساختهای این شهرستان اقدامهای بسزایی داشته است.
وی افزود: در حوزه آب و فاضلاب ۱۸ پروژه با اعتباری افزون بر ۳۲ میلیارد تومان اجرا شد که عمده این پروژه در روستاها و مناطق دور افتادهتر بوده و این نشان میدهد که دولت سیزدهم توجه ویژه به مناطق محروم دارد.
درخشانزاده اضافه کرد: بازسازی شبکه توزیع آب روستای ده شیخ، اجرای خط انتقال تأمینی آب مجتمع کریک و دارشاهی، آبرسانی به روستای چم عربی، اصلاح شبکه و خط انتقال آب به روستای ده شیخ، اصلاح بخشی از شبکه توزیع آب شرب روستاهای باگ و بیاره، بازسازی بخشی از شبکه سی سخت، آبرسانی به سمرون و گورگنجو، آبرسانی به روستای کره، آبرسانی به گریوه دنا، آبرسانی به روستای تنگ رواق، آبرسانی به روستای مهدی آباد جلاله، اصلاح و بازسازی شبکه توزیع آب آشامیدنی شهر پاتاوه، مجتمع آبرسانی سادات ممودی، مجتمع آبرسانی توتنده، آبرسانی به روستای کت سیاه، آبرسانی به روستاهای ده پایین و منج، آبرسانی مجتمع کوخدان، آبرسانی به روستاهای آبزار و ده شیرین از جمله این پروژهها است.
فرماندار شهرستان دنا تاکید کرد: ۲۹ پروژه در حوزه برق با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد تومان اجرا شد. اصلاح و بهینهسازی شبکه روستاهای بن زرد علیا، امیر آباد، دارشاهی، ده شیرین، احمد آباد، چناربرم، توت نده، باگ، گورگنجو، کتا و سمرون و… این این قبیل پروژهها بود.
وی با بیان اینکه گازرسانی به روستاها و مناطق دور افتاده از مهمترین اولویتهای دولت سیزدهم است، ادامه داد: ۲ پروژه گازرسانی با ۲۵ میلیارد تومان اعتبار در روستاهای شبلیز و روستاهای سادات محمودی؛ دره شور، گروزه، مرغ چنار، کتک اجرا شد.
فرماندار شهرستان دنا اضافه کرد: در حوزه ارتباطات ۱۱ پروژه با اعتباری حدود ۴۰ میلیارد تومان به سرانجام رسید.
درخشانزاده به ساخت ۲۰ پروژه آموزشی در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: این پروژهها با اعتباری افزون بر ۷۷ میلیارد تومان انجام گرفت.
وی همچنین به پروژههای حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای اشاره کرد و تصریح کرد: ۳۱ پروژه در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای با اعتباری افزون بر ۱۰۴ میلیارد تومان اجرا شد که این پروژه نیز عمدتاً در حوزه راه روستایی بوده است.
وی با بیان اینکه ۴۷ پروژه در حوزه کشاورزی در دولت سیزدهم به ثمر نشست، افزود: این تعداد پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۹۲ میلیارد تومان به اتمام رسیدند و جهاد کشاورزی در این شهرستان اقدامات شایستهای داشته است.
درخشانزاده بیان کرد: احداث کانال کشاورزی، اجرای پروژه آبیاری تحت فشار، بهسازی خطوط انتقال آب کشاورزی، احداث واحدهای دامداری، توسعه سردخانه، تولید و بستهبندی میوه خشک از جمله پروژههای کشاورزی انجام گرفته در دولت سیزدهم بود.
فرماندار شهرستان دنا، از اجرای ۲۲ پروژه با اعتباری افزون بر ۱۱ میلیارد و ۲۲ میلیون تومان توسط دهیاریها خبر داد و افزود: راه و شهرسازی ۸ پروژه با ۶۷۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در این شهرستان اجرا کرده است.
درخشانزاده ادامه داد: ۶۲ پروژه عمران روستایی با اعتباری بالغ بر ۱۸۴ میلیارد و ۳۳۸ میلیون تومان توسط بنیاد مسکن اجرایی شده است.
او با اشاره به اجرای ۱۵ پروژه عمران شهری با اعتبار ۱۰۴ میلیارد و ۳۰۴ میلیون تومان توسط شهرداری سی سخت و ۱۲ پروژه با اعتبار ۹ میلیارد و ۳۲۵ میلیون تومان توسط شهرداری پاتاوه، بیان کرد: با پیگیریهای استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون و سایر مسوولان شاهد کارهای عمرانی و زیربنایی زیادی در سطح شهرستان هستیم.
وی تاکید کرد: ۲۴ پروژه بهداشت و درمان با اعتبار ۵۷ میلیارد و ۴۶۵ میلیون تومان، پنج پروژه گردشگری با اعتبار ۲۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و هفت پروژه ورزشی با ۱۵ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان نیز توسط دولت سیزدهم در سطح شهرستان دنا اجرایی شده است.
نظر شما