به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد اصفهان، هادی بنایی، با اشاره به اینکه سوءتغذیه مادر مهمترین علت تولد نوزاد کم وزن است، افزود: اجرای برنامههای حمایتی و ارائه سبدهای غذایی مقوی و مغذی با هدف ارتقای سطح سلامت تغذیهای زنان باردار و شیرده دچار سوءتغذیه بیبضاعت بمنظور پیشگیری از تولد نوزادان کم وزن است.
وی اظهار داشت: ابتلاء به سوءتغذیه مادر باردار و شیرده با داشتن یکی از شاخصههای کم خونی، وزن کمتر از ۴۵ کیلوگرم در قبل از بارداری، وزن گیری نامطلوب دوران بارداری براساس جدول میزان افزایش وزن، بارداری دوقلویی و بیشتر مشخص میشود.
وی کمک به بهبود تغذیه مددجویان زیرپوشش را از برنامههای اجرایی این نهاد برای ارتقا سلامت آنان خواند و افزود: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، شبکه بهداشت و کمیته امداد استان طرح بهبود تغذیه برای مددجویان باردار و شیرده و مادران نیازمند پنج دهک اول جامعه اجرا میشود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد اصفهان به شارژ ماهانه بن کارت غیرنقدی سرپرست خانوار برای طرح بهبود تغذیه مادران باردار و شیرده اشاره کرد و گفت: زنان باردار از ابتدای ماه چهارم حاملگی تا ۶ ماه پس از زایمان و به مدت ۱۲ ماه زیرپوشش قرار داده میشوند و ماهیانه مبلغ ۳۵۰ هزار تومان برای حمایت از مادران نیازمند و بهبود تغذیه آنان به حساب سرپرست خانوار واریز میشود.
در زمان حاضر بیش از ۱۲۰ هزار خانوار با جمعیت ۳۰۰ هزار نفری زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) اصفهان قرار دارند.
نظر شما