۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۲
کد خبر: 85140805
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نماینده مجلس: ایجاد شعبه حل اختلاف صنایع ضروری است

۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۲
کد خبر: 85140805
نماینده مجلس: ایجاد شعبه حل اختلاف صنایع ضروری است

ساوه - ایرنا - نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: اعزام هیات های تجاری به خارج از کشور برای بازاریابی از سوی اتاق های بازرگانی و ایجاد شعبه حل اختلاف صنایع با همکاری این اتاق ها از ضرورت های پیش روی اقتصاد کشور است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام محمد سبزی عصر چهارشنبه در آیین افتتاح دفتر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک در زرندیه اظهار کرد: ایجاد هماهنگی بین بخش دولتی و خصوصی، تلاش برای برطرف کردن موانع تولید، ایجاد نمایشگاه های ارائه توانمندی های تولیدی و پوشش و طراحی بازارهای صادراتی برای صاحبان صنایع از مهمترین وظایف و تکالیف اتاق بازرگانی است.

وی افزود: اعزام هیات های تجاری برای بازاریابی تولیدات ایرانی از سوی اتاق بازرگانی و برگزاری دوره های آموزشی ویژه صنعتگران و تولیدکنندگان و ایجاد شعبه حل اختلاف ویژه صنایع از دیگر ضروریات های جامعه امروز ما به شمار می‌رود.

حجت الاسلام سبزی افزود: لازم است حساب های بانکی و مراودات مالی صنعتگران و صاحبان صنایع مستقر در ساوه و زرندیه از تهران به شهرستان ها منتقل شود و کارهای بازرگانی صنعتگران این ۲ شهرستان نیز در محل فعالیت آنها انجام و مانع از مراجعه آنان به مرکز استان شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز با اشاره به رشد صنایع و تولید در ساوه و زرندیه گفت: بالندگی بخش خصوصی با توسعه دفاتر اتاق بازرگانی موجب شده است که موانع تولید برطرف و تولید بالنده تر از گذشته شود.

علی جودکی افزود: اتاق بازرگانی در بسیاری از موضوعات کشور صاحب نظر و ایده است و در شهرستانی نظیر زرندیه با حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک های صنعتی این منطقه می‌تواند به خوبی نقش آفرینی کند.

وی گفت: ۶۸ درصد تسهیلات بانکی کشور در تهران پرداخت شده و تا زمانی که این ناترازی وجود داشته باشد انتقال حساب های بانکی از تهران به شهرستان ها غیرممکن است.

جودکی بیان کرد: سرعت ارائه خدمات مربوط به ثبت سفارش و خدمات اتاق بازرگانی در استان مرکزی به نسبت میانگین کشوری بالاتر است.

نماینده مجلس: ایجاد شعبه حل اختلاف صنایع ضروری است

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک هم در این آیین گفت: زمان بر بودن فرآیند صدور و تمدید کارت بازرگانی و مجوزهای فعالیت اقتصادی از مهمترین دغدغه‌های تجار و فعالین اقتصادی این منطقه بود که این مشکل با راه‌اندازی دفتر اتاق بازرگانی اراک در زرندیه برطرف شد.

ناصر بیکی افزود: انجام امورات مربوط به اتاق بازرگانی در شهرستان زرندیه و جلوگیری از تردد به مرکز استان، صرفه جویی در زمان، هزینه، بهینه انجام شدن کار و جذب اعضا بیشتر از جمله مزیت های راه اندازی دفتر زرندیه است.

وی یادآور شد: تاکنون در ساوه و زرندیه ۳۱۰ کارت بازرگانی صادر شده است اما شمار فعالان اقتصادی در این ۲ شهرستان فراتر از این تعداد است چراکه کارت بازرگانی بسیاری از فعالان اقتصادی این منطقه در تهران صادر شده و لازم است سازوکاری فراهم شود تا صنایع مستقر در هر شهرستانی اقدام به دریافت کارت بازرگانی در محل استقرار واحد تولیدی کنند.

فرماندار شهرستان زرندیه نیز گفت: فعالیت اتاق بازرگانی در زرندیه به عنوان یک شهرستان مولد و قطب صنعت و کشاورزی ضروری است و موجب فعال تر شدن بخش اقتصادی منطقه خواهد شد.

ابوالقاسم مهری گفت: تقویت فعالیت صنعت با ریل گذاری صحیح مشترک بین بخش خصوصی و دولتی محقق خواهد شد و لازم است مدیریت دفتر اتاق بازرگانی شهرستان زرندیه به دست صاحبان صنایع این شهرستان سپرده شود.

شهرستان زرندیه با چهار هزار و ۱۵۰ کیلومتر مربع وسعت و حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان استان مرکزی از نظر وسعت و پنجمین شهرستان از نظر جمعیت است. در این شهرستان حدود ۳۵۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ مستقر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha